Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir kere bu ayarları yapmanız yeterlidir,Daha sonrasında VPN kapalı olsa bile giriş yapabiliyorsunuz oyuna.
    Saygılarımla İyi oyunlar,İyi Forumlar.

2. yavaş yavaş sonumuz geliyor beyler:D

3. Vpn kullanmak olup ( G.İ.Ş ) kurallarında bu şekilde oyuna girişlerinde yasak olmasından dolayı, malumunuz üzere ödeme kısımları otomatik değiştiği için bu riski'de göze alamayıp oyuna girmediğimizden.
    bu riski göz önüne alın vpn kullanırken

4. balyoz19

balyoz19 User

zararımızın karşılanmasını talep ediyorum arkaşlar form açıyorum tekrardan herkesei beklerim

5. zararımızın karşılanmamasını oyunun tamamen böyle kalmasını istiyorum değersizleştirdiniz oyunu.Bu derece kötü yazılım şirketiyle çalışacak kadar ufak bir şirkete dönüştünüz

6. balyoz19

balyoz19 User

Bu kadar zamandır giremedigimize degmelidir bu ödülleri talep etmekte dogal hakkımız.
    saygılarımla

7. Açılsın Artık Ne Zaman Açılacak Ya

8. balyoz19

balyoz19 User

9. Ne 500 ü ne 1 milyonu. 2saat içinde 300-400 bin elit gülle kasıyorum ben. 100 mojo verirler en fazla ...

10. ozican2525

ozican2525 User

Valla burdaki hiç bir şey karşılayamaz olayı.Ben level sınavım için kasıcağım taçtan oluyorum günlük girişim geriye düşüyor.24 saat olmasına rağmen hala devam etmekte olan bir sorun var üstüne üstlük özgürlük gibi bir etkinlik gitti.Daha bu olayların süreli item kavramı var.Yani arkadaşında dediği gibi 100 mojo verirler, kaybettiklerimize yanarız buda geçer.

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  11. Bize bu saatten sonra verecekleri hiçbir kod mojo top vs zararımızı karşılamaz. Kod verip içine 1 haftalık buff 40-50bin elit gülle birkaç ıvır zıvır verecekler ama 7saat oyuna girilemeyen esnada özgürlükten kazanacağımız inciyi hesaplamazlar. Dünden beri herkes bir açıklama bekliyor onu yapmaktasn bile acizler Türkiye takımı uyuyor galiba...

12. Selam,

Şuanda böyle bir durum söz konusu değildir.

Saygılarımla.

13. langa61.

langa61. User

Dün akşam üzeri Türkiye Saati ile 17:00 dan itibaren devam eden oyuna giriş sorunu hala devam etmektedir ben ve filo arkadaşlarım ve diğer oyundan tanıdığım arkadaşlarım , oyuna giriş yapamıyoruz anasayfadan başka bir şey açılmıyor bunun yanında kale indirimi geldi inci kasmamız gerek ve günlük taç görevleri de var bunları yapamıyoruz çeşitli birbirinden farklı tarayıcılar indirip denedik fayda etmedi oyuna giriş yapamıyoruz mağduruz , sabırsısız ve öfkeliyiz zararlarımızın karşılanmasını istiyoruz ve oyunun en kısa sürede açılmasını talep ediyoruz...
    Saygılarımla malazgirt1071

14. Bir kere yap,sonra "VPN" kapa tekrar gir girebiliyorsun sürekli açmak zorunda değilsin.
    Ayrıca oyuna giremiyorum,Tek bulabildiğim çözüm bu buda çalışıyor.
    Yasaklayacakalrını düşünüyorum ki,Zaten ortada fiyat değişikliği yok ,hiçbir farklı bir durum yok.
    Saygılarımla,İyi oyunlar,İyi Forumlar.

15. CEDAG

CEDAG User

8 yıldır biz yaza yaza bu giriş grafik sorunlarını yazıyoruz düzelmedi maduruz dedin diye düzeltip birde karşılık oyun itemleri vs. beklemektesin şaka yapmayın lütfen .. he desenki yeni çıkan topların paketi çıksın para ile alacağım de anında elinde

16. hala girilemiyor düzeltme falan yok işyerindeki pc den giriliyor evdeki pc den giremiyorum illa dns değiştirip giş kurallarını umursamayıp kendimizi riske atmamızı mı bekliyorsunuz.
    şu sorunu düzeltin artık ikigündür kasılan kasılıyor bizler siyah ekran seyrediyoruz zararımızın tazminini istiyoruz. biran önce
    düzeltin artık her resette yeni bir facia yorulduk yemin ederim bıktık artık.

17. langa61.

langa61. User

Oyun içerisinde rekabet ettıgımız fılolar var ve her gecen gun daha fazla çalısarak onları gecmek zorundayız bız dıger oyuncular gıbı para ıle bot satın alıp gemı kasmıyoruz emegımızle kasıyoruz bızım her saatımız degerlı anladın mı benı arkadasım

18. biz oyuncuların süreli zımbırtılarının azalması önemli değil...
    Seafight Türkiye Takımını da tebrik ederim. merkez tarafından hiç kaale alınmadıkları halde görev başında kalmalarından dolayı.

19. CEDAG

CEDAG User

bunlar için ne yaptın 2 hesabım bunlar ile uğraşmaktan kapandı açılması mümkün değil forun hiç bir işlem yapmıyor sport sayısını bile unuttum cezalarımın yani vaktin değerli ise gerçek şeylerde değerlendir rakip dediklerin biziz tavrını öfkeni bu oyunda sahipleri yada sağlayanlara kullan
    okadar düzenbazlık gördümki

20. Bu oyunun programcıları haftasonu tatil diye çalışmıyormu ?bu ne terbiyesizlik ? 2 günde bir sorun düzelmezmi?madem 2 günde ıp den giriş sorununu düzeltmiyorsunuz nediye bu işi yapıp para alıyorsunuz?ben lig sıralamasına oynayan bir oyuncuyum 2 gündür giremiyorum sıralamam düştü ,rakiplerim önüme geçti bunun sorumlusu benmiyim ?hayır değilim bu yüzden bunun telafisi olmak zorunda.aynı şekilde benim gibi mağdur olan herkesin hakkı verilmeli,aksini iddaa ediyorsanız söyleyin bırakalım.Saygılarımla demek çok isterdim ama yok size.

ǤØĿØVЦ$Ц♏ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.