Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Giyotin

Giyotin User

Seafight istemci , Explorer , Chrome , Opera , Mozilla Firefox hepsini denedim , giremedim. Paket çekin arkadaşlar , oynayalım , etkinlik bitiyor ,

C*KAFKASTÜRK bunu beğendi.
  2. özel-tim

özel-tim User

bir özgürlük etkinliği çıkarttınız oyuna giremiyoruz.bu oyun kaç yıldır sorunlu sorunsuz olduğu bir dönem olmadı artık bunlara bir son getirin geçen etkinliktede kasma probleminden hareket dahi edemiyorduk bir oyun oynatmıyorsunuz telafi olarak etkinliğide tekrarlatmıyorsunuz gene olan bize oluyor ondan sonra neden seafight sürekli üye kaybediyor.

3. erYunusTR

erYunusTR User

3 tarayıcıdan denedim oyun siyah ekranda kalıyor Türkiyeden erişimimi kapadınız ne yaptınız?

4. 44Zafer44

44Zafer44 User

Merhaba,

Sorunum şudur ki oyuna giriş yapılmıyor siyah ekranda takılı kalıyor bazi arkdaşlar giriyor bazıları giremiyor nedeni merak ediyrouz bilginz varmıdır ? teşekkür ederim iyi çalişmalar

5. Merhaba arkadaşlar bir çok mağdur arkadaş var diye anlatıyorum problem ip adresinden kaynaklanıyor özellikle türk ip lerinden kaynaklanıyor bi cezası varmı bilmiyorum ama opera tarayıcısını indirip opera vpn uygulamasını aktif edip oyuna giriş yapabilirsiniz .Eğer burda bana ip adresi değiştirmek yasak denirse adminler tarafından şöyle bir cevap verebilirim biz telefondan oyun oynamak için uygulama sorduğumuzda sevgili board adminlerimiz puffin adlı uygulamayı tavsiye ediyordu ve bu browser kendinden vpnli yani sürekli farklı ip adresi kullanıyor . Neyse umarım sorununuz çözülür en azından özgürlüğü kaçırmazsınız 200 tl verip açtığınız özel marketten aldığınız seviye 3 asker boşa gitmez sevgiler .

6. Mu®αт

Mu®αт User

oyuna giremiyoruz dayı günde 1 saat oynuyoruz yada oynayamıyoruz bu nedir

7. bende prblem yaşıyordum şimdi girdim oyuna birkaç f5 ile

8. Birşeyler becermeye çalışıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz . . bilmiyorsanız başına gecmiceksin .

9. farukalp47

farukalp47 User

yinede girmiyor

10. luluzen

luluzen User

sayın adminler çalışan birisi olarak bu saatte oyuna girebiliyorum ve şu anda oyuna erişim yapamamaktayım günlük giriş bonusunu alamayacam bunun telafisini nasıl karşılayacaksınız acaba

11. tipebakyaa

tipebakyaa User

hem operada hemde safari tarayıcısından giriliyor bn rahat giriyorum pc nin geçmişini bide çerezleri temizleyin girer

12. €mr€

€mr€ User

Biz neden giremiyoruz anlamiyrm hepsini denedim

muzaffer205 bunu beğendi.
  13. Giyotin

Giyotin User

Puffin Web Browser den giriliyor.

14. €mr€

€mr€ User

Oyuna giremiyoruz bazi arkadaslar giriyor biz giremiyoruz biri de cikip aciklama yapamiyor bu nedir .??

15. Mümkünse özgürlük bitince düzeltsinler oyunu malum etkinlikl oyunculara yapılmıyor galiba

16. ŞAHİN

ŞAHİN User

Saat kaç olmuş hala oyuna erişemiyor ve giremiyoruz. saatlerdir aynı sıkıntı devam ediyor. şu oyunu düzeltin artık

17. €mr€

€mr€ User

Ne gerek var tabi kasilan kasiliyor biz girmesekte olur gorevlerde dursun hic onemli degil

18. Anasayfada profilim yok kaldırmışlar!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Nisan 2018
  19. sakin ol şampiyon :D profil bölümü oyun içine taşındı :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.