Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Valla kardeşim bu ne isyan ne sitem sadece haklı olduğum zaman eleştiridir ben haklı olduğum heryerde ahlak ve saygı çerçevesinde yazar ve konuşurum.belki senin gibi saatlerce vaktim olmadığı için yazıyorumdur belkide senin oyun saatin benden daha azdır belkide sen benim emeğim ile yaptıklarımı parayla gemine 5dkda alabiliyorsundur. emek ile yapılan şeyler zaman alır bilmem anlatabildimmi? iyi oyunlar

☆вöятєçιηє☆ bunu beğendi.
  2. onat

onat User

sayın bıgpatron sorun düzeltılmiştir demişssin ama ne sorunu çözüldü nede bizim sinirler gevşedi.

☆вöятєçιηє☆ bunu beğendi.
  3. işten gelip yorgun halde yatana kadar gemiyle vakit öldüreyim dedim sorun varmış nezaman düzelir acaba ?

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  4. şu oyunun ne zaman düzelceğini bilen bi yetkili yokmu simsiyah ekran dan başka bişey gelmiyo şunun artık bi açıklamaını yapın

Ќ.Ł.Д.V.Ҹ.Є bunu beğendi.
  5. ayn oyuna girilmiyor bu ne zaman düzelecek

6. anasayfada sıkıntı yok ama başlatınca oyunu siyah ekran veriyor yada yukleme cizgisinin başında kalıyor bu sorun hala çözülemedi

7. siyah ekran hatası alıyoruz sabaha mı giricez oyuna en acil şekilde müdahale edilmeli

8. zerisenler

zerisenler User

Bizim paralarımızla ayakta durdugunuzu unuttunuz sanırım. insanları kaale alıp bir cevap vericekmısınız siyah ekran hakkında

[hayaletajan] bunu beğendi.
  9. ozican2525

ozican2525 User

Müdahele yanında hem etkinlik olarak hemde süreli itemler gibi(paralı asker 3 ) telafisi yapılmalıdır.Zaten ayda bir çıkan özgürlük etkinliğinden baya bi mahrum kaldık.Yetkili arkadaşlar geri bildirim olarak iletebilirse memnun olurum.

İyi forumlar

10. seafight forum 1 numara :))

anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz....

11. Evet,Bazı arkadaşlarda sorun çözülmüş.Bazı arkadaşlarda çözülmemiş.Ben,mesela!
    Sayın "Bigpatron" açıklama yapmış,çözüldü demiş ama sorun hala daha devam etmektedir.
    Merkez ekibine bildirirseniz sevinirim.
    Saygılarımla İyi oyunlar,İyi Forumlar.

12. kolay gelsin admin bu aksam oyuna gırebılecekmıyız bilgi vericekmısınız yaptıgınız degısıklıklerın sonucları neden oyunculara patlıyor saatlerdır oyun yok bukadar saatın bır bedelı olmalı dıye dusunuyoruz kolay gelsın

13. ne kadar garip.... milyarLar harcadığımız oyuna giremiyoruz ve giremediğimiz zamanda şikayet edip karşılığını alacak bi platformumuz yok resmen seafight e gebeyiz

14. kaç saat oldu ne zaman çözüm bulacaksınız ? oyuna giremiyoruz ..!!

15. Giyotin

Giyotin User

Giriş probleminin düzeltildiği yazıyor , ama hala giremiyoruz . Kişiye özel düzeltme mi yapıldı ?

16. millet inci kasıyor bp kasıyor bizde siyah ekrana bakıyoruz kaç saattir !!!!!!

17. Giyotin

Giyotin User

tr2 oyuncularına neden oyun yok ?

18. öncelikle cümleten hayırlı akşamlar bazı kişiler oyuna giriş sağlarken bazılarımız saatlerdir giriş sağlayamıyoruz ve etkinlikte kasılamadığımız için zarar gözüylr bakıp zararımıza karşılıkta iade talep ediyorum gerekli adminler modler ilgilenirse sevinirim ...

19. göktürk

göktürk User

Oyuna girilmiyor bir de sorun düzeltildi diye yazmışlar bu zamana kadar ki en fütursuzca iş yapan yapan görevliler var tabi hepsi değil ancak malesef azımsanacak kadar değil bu arkadaşlar.

20. Oyun var şuan da ama önceden girenler için var :) çıkış alan giremiyor. Sadece siyah ekranda kalıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.