Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. quadrokill

quadrokill User

yeni etkinliği yamalayacaklar galiba yarın olacak etkinlik

2. herkez benım yazmamı beklıyormus herhalde :D

3. CybeR-SeA

CybeR-SeA User

bendede aynı sorun var ben yazmazsam olmaz :)

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  4. yaz yaz yaz ki çözüm bulsun yamacılar :D

5. Menetli

Menetli Guest

Selâm Arkadaşlar ,

Oyuna reset geldiği için erişim sağlayamıyor olabilirsiniz.

Saygılarımla.

6. CybeR-SeA

CybeR-SeA User

oyun değil bilgiseyar reset attım gene olmadı :D

7. Bu kadar dışlanmamıştık :) Serverdeki yabancılar giriyor biz bakıyoruz !

8. Sn Menetli nasıl bi reset atıyorlarsa artık oyuna bile giremiyoruz.. az tatıl yapsınlar admınler bırazda bızımle ılgılensınler . para var hizmet 000000 0 :D

CybeR-SeA bunu beğendi.
  9. CybeR-SeA

CybeR-SeA User

konya yolundayım konya neyyyy telefonmu çekmiyo yok konya yolundayım :D

10. hahaha :D

11. o Sn Bigpatron buraya gelicek :D

CybeR-SeA bunu beğendi.

12. Bu nasıl bir cevap oyuna erişim sağlayamadığımızın farkındayız bize çözüm söyleyin dalga geçer gibi cevap vermeyin işinizi yapın ve gereken yerlere durumu bildirin alay edercesine cevaplar vermeyin

Saygılarımla.

13. Israr Israr Israr gene söylüyorum bu oyunda paramızın degerı var biz oyuncuları tiiii ye alan yok.
    Banlasanızda kardeşim bizler müşteriyiz her zaman haklıyız ama gel gör ki olanları biz para yatırıyoruz biz zaman harcıyoruz bizle dalga gecıyorlar sen önce oyunun alt yapısını bı hallet sonra etkınlık at ...
    Saygılarımla.

14. haklısın kardeş birde alay edercesine cevaplar vermiyorlarmı ayar oluyorum

15. Sabrımızın da bı sonu var yokmu bı yetkıli kardesım soyledık sorunu cözecekler dıyecek bı babayıgıt

16. Bigpatron sana yarım saat mühlet oyun düzelmezse ilk uçakla Almanya'dayım.

17. *HHC*

*HHC* User

Oyuna erişimde bazı oyuncular problem yaşamakta bazı oyuncular ise tıkır tıkır oynamakta oyunu düzeltiniz !

18. Başlıya Diz Çöktürecek Kudrete sahıbız ama gel gör kı sen yatırmasan ben yatırmasam ıllakı para yatıran bılerı cıkar..

BOYKOT ŞART KARDEŞİM BU ADAMLAR BAŞKA LAFTAN SÖZDEN ANLAMIYOR !!!!

19. Bigpatron nerdesin bırak şimdi global 6 dakı alyansları heyecanları oyun sorununa cozum bulun önce

20. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Durumun farkındayız erişimin neden sağlanmadığını size cevap verdik.Bu cevapın neresi alay??Bizim işimizi yapmadığımızı nerden biliyorsunuz??Üst birimden açıklama geldiğinde forumdan yayınlacaktır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.