Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kıymetlimissss bokorumussss bizimmmmm

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  2. oyundan sürekli çıkış alıyor geçen haftadaböyle sorun oldu bir tek bendemi var bu sorun?

3. ozican2525

ozican2525 User

Yama geleceği forumda açıklandı ve yama süresi boyunca oyuna giriş yapılamayacak, şuan serverda oyun yok beklemek zorundayız.

4. teşekkür ederim

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Oyunda bulunan sorun bilinmektedir ve gerekli birimlere iletilmiştir. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. oyun çok kötü halde etkinliğin son 15 saati kaldı ve muhtemelen bu geceden sonra ben girmeye vakit bulamaycam o yüzden şu an oyunu açtım elmdeki 6 yılanın işaretini açıp antik nişan ruh vs kasmak ve ardından etkinlik haritasına girebilmek için ama gel gelelim oyun kasmasından kasılamıyorum etkinlikte kaç gündür sıkıntı oluyor bu yüzden bu gece iyce çilekeş. ben etkinliğin 1 kaç gün daha uzatılmasından yanayım bu yüzden iletirseniz sevinirim...

7. sagitta03

sagitta03 User

Malesef durum boyle.Son birkac saat kaldi biz birak etkinligi normal oyunu oynayamiyoruz.. Benim merak ettigim neden ilk gunler etkinlik normal islerken son gunler server takilmalari basliyor?Cok asiri sacma bir durum ve mantik soz konusu..

8. Bir bilgisayar firması tanınmışsa bide sürekli saldırı yer 24 saatin her saniyesi bir açık ararlar oyunda (aslında büyük firmalar ve devletlere ağır saldırı olur ama tabiki bigpointe bundan deneyimini alır ve sürekli sistemini güncellemek zorunda kalır)

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Şu an için böyle bir durum söz konusu değildir, bu konuda karar merkez ekibimize aittir. Etkinlik süresinde herhangi bir değişiklik olur ise zaten forumda duyurusu yayınlanacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

10. şimdi sizler etkinlikmi yaptığınızı sanıyorsunuz bu kadar kişi formda sorunları dile getirdi ve sizlerinde nedense bi açıklama yapma gereyi duymuyorsunuz ne cevap veriyorsunuz nede gerekeni yapıyorsunuz ve buda demek oluyorki oyunculara ne kadar değer verdiğinizin örneği

11. incizade

incizade User

hangi etkinlikte oyun kasması olmadıysa dişimi kırarım illaki etkinlikte olur oyun kasması malesef bu bizim oyundan cefamz

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Diğer oyuncu arkadaşlarımızın da açtığı konularda belirttiğimiz gibi, sorun teknik ekiplerimize iletilmiştir. Teknik ekibimiz çalışmalarını devam ettirmektedir. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Umarız en kısa süre içerisinde sorun giderilecektir.

13. saudade_tr

saudade_tr User

Saygıdeğer yetkili,

çapraz giden, zigzag çizen gemi gördük ama sekeni yeni yeni görmeye başlıyoruz. diyorum ki bu bir oyun 7/24 bu halde olamaz acaba benim netimde mi sıkıntı var ?

chat gelmiyor, gemi sekiyo,r donma takılma çok, vuruşlar saliselik, benim netimden alakalı mı ? genel mi ?

yandex kullanıyor, turbo mod aktif ediyorum.

yeni konu açmadan bir de şunu sorayım, oğlak haritasını ilk kez yapana dark mojo veya venom tasarımı verme olasılığı %100 müdür ? ikisinden birini ilk yapışta kesin alacak mıyım ?

14. quadrokill

quadrokill User

merhaba oyun kaç gündür donmasına rağmen hala devam ediyor ama hiçbir müdahale yapılmıyor
    hani forum adminlerinide anlıyorum ama en azından şöyle birşey iletsinler seafight ekibine oyunu kapatsınlar madem beceremiyorlar donma sorununu düzeltmeyi item vs süreside donsun becerdik girin oyuna dediklerinde geri girelim

15. Bİ RESET ALABİLİRMİYİZ :D

16. Oyundaki takılmalar genel bir sorun abi. Tasarıma gelince ben ilkte aldım bir tanesini ama bilmiyorum % 100 mü

17. Selam,

Konu ile alakalı merkez ekibimizin zaten haberi bulunmakta. Umarım en kısa süre içerisinde çözüme kavuşur.
    @saudade_tr Oğlak haritasından tasarım kazanma tamamen şansa bağlıdır. Umarım şans sizin yanınızda olur.:)