Oyun Donması Hakkında

Konusu 'Yardım' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLARDAN BİRİ TEMİN EDİLMELİDİR

1. 5 MİLYON İNCİ

27,1%
  2. 200 ADET 5. SEVİYE TOP BALYOZ

45,7%
  3. GM GEMİLERİNDEN BİR ADET FULL

14,3%
  4. YAPILAN HARCAMALARIN TEKRAR ÖDENMESİ

32,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. REZİLLİK

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  2. oyun oynanmaz hale geldi bu oyun yöneticileri sadece ban atmak soru cevaplamak için mi var üst yetkili ile irtibata geçecek hiçbir kimse yokmu? oyun donuyor reset atılması lazım. oyuncuları daha ne kadar bu halde oynatacaksınız etkinlik yapıyorsunuz sonra milletin tam oyuna giriş saatinde oyunu oynanmaz hale getiriyorsunuz oyuncuların etkinlikdeen faydalanmasını istemiyorsanız etkinlik yapmayın

*~Ã~K~S~E~L~* ve ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  3. yaw bi günde ödeme kısmında hata olsunda bikaç gün içinde halledemesinler görmedim yani ironik deyilmi hep oyuncular mağdur kendilerine hiç bi zeval yok
    şimdi biz parayla top yeri satın alıyoruz 10 gün lük ee bunun 1 haftası donmalarla gitti oynayamadım bunun telafisi nasıl olucak demezlermi paramızı geri verin
    hoş deseler ne olucak verilcek cevap belli oynayıp oynamamak size kalmış
    oyun korsan oyunu ama korsan olanlar bizmiyiz yöneticilermi düşünmek lazım

*~Ã~K~S~E~L~* bunu beğendi.
  4. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

hep aynı saat, kullanıcı sayısı fazla olunca oyun kasmaya donmaya başlıyor, yetkililer bu işe bir el atsa çok iyi olacak ama bekliyoruz, eminimki support bile bıkmıştır bu durumdan :)

5. yetkili kişiler oyunu direk kapatıp çalışmalara başlansa daha iyi bir sonuç alınmaz mı ?

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  6. Öyle dostum , en yukarıdaki kişilerin ağzından bir şeyler de öğrenemedik hiç , açıklama yapmıyorlar.Ben şimdi etkinlik için ruh çekip karaborsa harcaması yapacağım mesela ama almak istemiyorum bir yandan.Oyun tık diye gitse kim ne yapabilir.
    Bufflarım , gövdelerim vs duruyor gemide hiç birini kullanamıyorum bu süreler zarfında.İyi bir şekilde telafi ederler umarım.

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  7. ozican2525

ozican2525 User

Telafi için bir şey geliceğini sanmıyorum.Telafi bırakın yaşanan problemlerle alakalı bir yetkili çıkıp cevap vermiyor.Bu donma neredeyse bir haftadır devam ediyor üstüne bokor da eklendi.En kötü 50 k gülle kodu verirler telafi ettik diyip geçerler.

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  8. Kendi biçtikleri pahalara göre söylüyorum , bi 6 tane balyoz ya da tahrip topu + 6 tane alev fırtınası topu verseler ben kabulüm :D
    Tabii gemiden gemiye değişir bu , kiminin 100 balyoz değerinde kaybı varken kiminin 10 balyoz değerinde kaybı vardır , anlayın işte d.

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  9. telafi büyük olmalı :)

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  10. daha ne kadar sabır edelim bokorda ettik bunda ettik karaborsada ettik başka varsa söylein önlemimizi alalım...

ΛŁΞЯК bunu beğendi.
  11. Hafta sonu zaten bazen sorunlar düzeliyor pazartesi zaten hiç düzelme olasılığı yok salı ve cuma dahil gün içinde çalışma yapıyorlar yani tek yapabiliceğimiz beklemek

bidE şu Eskİ SEAFİGHT OYUN CD YAPIP Satsalar süper olcak offline seafight 15 harita olsun yeter bide bizim güçümüzle denk rakip gemiler biz sıkınca sıksın veya biz sıkmadan da sıkabilir

12. zorbey09

zorbey09 User

Oyun içerisinde CM arkadaşlar forumda admin arkadaşlar sürekli teknik ekibe yapılan bildirimden bahsedip çalışmaların devam ettiğini söylüyor ancak büyük bir belirsizlik hakim.Hem bizim önümüzü görebilmemiz hem de bizlerden gelen şikayetlerin en azından azalması için yetkili bir ağızdan sürecin işleyişi ve gerekli çalışmaların ne zaman yapılıp sona ereceği ile alakalı bir bilgilendirme yapılması lazım geliyor.Zira oyun içerisinde gerek savaşırken gerek etkinlik haritası yaparken karşılaşılan sorunlar oyuncular açısından ciddi manada can sıkıcı hale geldi.Eğer bir açıklama yapılırsa zamansız gelen resetlerden vs. oyuncuların göreceği zarar azalacak ve ortalık biraz olsun sakineşecektir diye düşünüyorum. Hala bokor açıklanmadı ve aşağı yukarı her gün 300k inci kaybını oyunda yaşanan problemlerden ötürü yaşıyorum. Saygılarımla...
    @Bigpatron

13. Yarın çözülmesi muhtemel . Bugün bir konuda okudum, Bu yazılımcılar için resmi tatil varmış. Bu paskalya bayramı için olsa gerek diye düşünüyorum yarın tatilleri bitiyormuş ve sorun çözülecektir diye düşünüyorum. Tabii ki oyunun başının bu kadar boş bırakılmasının saçma olduğunu düşünüyorum ama yapıcak bişey yok hepimiz insanız ve tatiller insanı cezbediyor :) Neyse umarım güzel bir telafisi yapılır ve bu süreç bize unutturulur :) İyi oyunlarrr ;)

14. zorbey09

zorbey09 User

Tabii ki onlar için paskalyanın anlamını idrak etmemiz mümkün değil ancak sonuç olarak kamu sektörü de özel sektör de bayramlarda çalışan tutarlar. Eğer bunu yapmıyorlarsa işin ciddiyetinde olmadıklarını ve dahi umursamadıklarını düşünüyorum geçici de olsa bir çözüm üretilmesi gerekli.

15. Bu sene açıklanacak inşallah..

16. oyun süper donma sıfır bokor desen süper (aksaklık yok) bide fiyatlar desen ucuz daha ne istiyorsun

17. Menetli

Menetli Guest

Selam Arkadaşlar ,

Donma konusundaki resmi açıklama =>
    ''Artemis
    Oyunda ki donma sorunu raporlandı arkadaşlar. Bilginize.''

Saygılarımla.​

18. her hangi bir şey çıkmıyor hata diyor bide bu hata çıktı haydeee
    türk telekom hattı gibi biyer bitiyor bi yer başlıyor
    gülmekten kendimi alamıyom
    :D:D:D:D:D:D:D:D

19. ozican2525

ozican2525 User

Sorunun iletildiğini göstermek istemiş orda.

20. tatil olmasıyla ne ilgisi var bu oyunun başında sürekli teknik ekip sorunları mı düzeltiyor normal zamanlarda. bu sistem kendi kendine sorunsuz 2-3 gün çalışabilecek kapasitede değil mi yani?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.