Oyun Çok Kasıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *HAYALETAJAN* tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar.

Daha öncede böyle bir konu açtım fakat yanlış bir şekilde kapatıldı.

Oyun'un özelliklerini kısmama ve bilgisayarımın özelliklerinin fazlası ile yetmesine rağmen oyun çok fena kasıyor.

Bilgisayarım oyun bilgisayarı ve bırakın tarayıcıyı yeni çıkan yüksek derecedeki oyunları bile oynatabiliyor. Bu yüzden yetkililer bunu yazıp konuyu kapatmasın lütfen :). Bilgisayarımdan yana hiçbir sıkıntı olamaz.

Bunu nasıl düzeltebilirim ?

Teşekkürler.

2. selam,

Buraya Tıklayın bakın

3. Uyguladım, önemli bir kısmını giderdi fakat genede azda bir yavaşlık var. Teşekkürler. :).

4. Oyunda Seçenekler/Grafik/Gösterge/ az yapın ve seside kapalı yapın oyunda donma olmaz :)

5. Tamam birde yeniden başlattım, oldukça farketti :). Teşekkürler, kolay gelsin :).

6. Selam

grafik te ayarlanızı bu şekilde ayarlarsanız belki size bir faydası dokunur ben bu şekilde oynuyorum ve oyun kesinlikle kasmıyor.

sizin de bu şekilde ayarlamınızı tavsiye ederim. oyun ekranını siz kendinize göre seçebilirsiniz.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.