Oyun çözümü yokmu !!

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Mühendis tarafından 4 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mühendis

Mühendis User

Sayın yetkililer bakın tam 1 haftadır oyun rezalet oynanmıyor biz bu oyuna gerek maddi gerek manevi zaman ayırıyoruz ama ne hikmetse tam 1 haftadır sorun çözülemiyor neden diye soruyoruz size serverlara saldırımı var veya serverlar kaldırmıyormu yani bi etkinlik ile reset geldi gerçekten oyun oynanmaz hale geldi lütfen artık buna bi çare bulun veya diyinki arkadaşlar oyun 24 saat kapalı biz çözünce foruma yazıcağız iletişim çok kötü mahalesef lütfen forumda gerekli bilgilendirmeleri yapın sayın adminler özellikle birde size dipnot ileteceğim şimdi bu yazdıklarıma ya shade yada clauido admin yazacak sanki çocuk azarlar gibi üstten bir konuşma tavrıyla konuşacaksınız.. ben okuyorum çoğu konuyu çok üstten konuşuyorsunuz biz müşteriyiz ve herzaman müşteri haklıdır ama siz adminsiniz bize doğru bilgilendirme yapıp alttan almanız lazım konu inşallah oyun düzelene kadar durur saygılar

2. paradox07

paradox07 User

al benden de o kadar... o kadar sorun olduğu biliniyor; npcler, haritalar gözükmüyor, gemi genel görünümü, etkinlik kısmı, kaptanlar birliği açılmıyor dünya kadar hata olmasına rağmen oyunculara zahmette bulunup bir açıklama yapılma gereği bile duyulmuyor. oyun kapanacaksa en azından haber edin de boşuna zamanımızı heba etmeyelim artık

3. aynı anda bu kadar hatanın çıkması da ilginç geliştiricilerden birinin çocuğu kodları mı sildi naptı oyun açılırken de önce unity geliyor sonra oyun ekranı geliyor

4. qavrıla

qavrıla User

arkadaslar arkdaslar sakın lutfen. Sorunlar bılınıyor. Cozulması ıcın yetkılıler uyanmadan calısıyor.

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Sayın @Mühendis

Şimdi gerekli bildirimleri yapın demişsiniz de , ben ne bildirimi yapablirim size ? Ben kafama göre yazamam ki, bana bilgi geldiği zaman zaten sizler ile paylaşmak ile yükümlüyüm. Ben neden size üstten konuşayım ki, sizler benim kardeşimsiniz. Fakat burada olan yani oyunda olan herhangi birşey direk adminlerin üzerine kalıyor. Bende sizin gibi oyuna erişim sağlayamıyorum. Gereken raporları yazıyorum hatta düşünün ki, bizim ile birlikte nice ülkeler oyun oynamakta ve onların da adminleri de geribildirim yapmakta. Siz konuyu kapatma diyorsunuz lakin cevap verdikten sonra konuyu kapatmak ile yükümlüyüm. Ama bu defa sırf sizin için kapatmayacağım. İletişimde kalalım. Beni kötü biliyorsunuz fakat benlik bir sorun olmadığını anlayacaksınız.:)

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 4 Ekim 2025
  6. ROVER.96

ROVER.96 User

Tahminlerime göre bigpoint oyunlarına saldırı yapıldı. Aynı anda böyle birşeye ilk defa şahit oluyorum. Gittiği çok oldu. Fakat bu sekil hiç gitmemişti. Umarım en kısa sürede çözülür. Yavaşta olsa girip görevleri vs yapmaya çalışıyorum. Herkese kolaylıklar.

İyi geceler.

7. Claduio

Merhabalar,

Net olmamak ile birlikte bizimde düşüncelerimiz bu yönde.

Saygılarımla.

ROVER.96 bunu beğendi.
  8. zipzip

zipzip User

Saldırı varmış o yüzden. Kim niye saldırıyorsa

9. zipzip

zipzip User

Oyunun bir ton eksiği var saçmalıkları var. Ben bildim bileli aynı. Bu oyun bence tamamen zaman kaybı. Millet strest atmaya geliyor strestten daha beter olup çıkıyolar. Yani buraya biz ne yazarsak yazalım yetkililer konu iletildi diyor. İletilmesine iletildi de sonuç? Yani boşuna foruma fikir ve düşüncelerinizi yazmayın.. degişen bir şey olmayacak.

10. qavrıla

qavrıla User

Serverlara saldiranlar acaba, cildirttiginiz oyuncular olabilir mi? Bende ki bir bilgi degil sadece bir ufak capli dusunce.
    Saygilarimla.
    Ha birde oyunda bir suru problem mevcudken hala yagmaci etkinligi, ozgurluk gibi birseyler getiriyorsunuz. Oyuncular faydalanamadigi surece birseyler getirmek ne kadar mantikli. Hayretler icerisinde izlememek elde degil.

11. ROVER.96

ROVER.96 User

Bir önceki konularda da söyledim. Şuanda siber saldırılar cirit atıyor. İnşallah olmamıştır. Fakat görünen öyle gibi. Serverların resetleme saatleri bile değişti.

Rakip firmaların yaptığını düşünmüyorum. Fakat bu oyunu oynayan yüzlerce programcı var. Tanıdığım 4-5 kişi oldu şu zamana kadar. Oyuna sinirlenip yada rakiplere sinirlenip yapay zeka desteği ile saldırı yaptıklarını düşünüyorum.

Umarız banka bilgileri , kullanıcı adı şifreleri ellerine geçmemiştir. En kötüsü programlar PC de yuklu. İstemciden tüm bilgileri cekerlerse , oyun dışında yaptiklarimiz da ellerine gecmistir. Yoksa bigpoint yönetimi için zorlu süreç başlar.

12. ROVER.96

ROVER.96 User

@Bigpatron sayın adminim siz ve diğer değerli çalışma arkadaşlarınızdan bu konu hakkında bilgi beklemekteyiz. Sizin dışınızda bizler ne yapabiliriz, bizleri aydınlatabilir misiniz. Sonuçta ortada belirsiz birşey var. Biz oyuna zar zor giriyoruz . Fakat tam takım çalışmadığı için ne oynadığımızdan birşey anlıyoruz ne de güvenlik açısından kendimizi güvende hissediyoruz.

Derseniz belli süre oynamayın oynamayız. Fakat 3-4 gündür hiçbirsey bilmeden acaba birşey oldumu korkusuyla oyuna giriyoruz.

Sonuçta aranızda brifing yapıyorsunuzdur . Bizleri lütfen aydınlatın.

Saygılarımla.

13. Claduio

Merhabalar,

Bizim iletmekten başka görevimiz yok zaten. Biz söylüyoruz kaldı ki, başka ülke adminleri de bu konuda bildirimler yapmakta. Gerisi merkez ekibimizin işi.

Saygılarımla.

14. Claduio

Kim yapıyorsa bedelini öder.

Saygılarımla.

15. Claduio

Merhabalar,

Bilemiyorum. Bizde sizin gibi yaşayarak öğreniyoruz.

Saygılarımla.

ROVER.96 bunu beğendi.
  16. ROVER.96

ROVER.96 User

İnşallah en kısa sürede çözülür.

Vallah özel haritalara girmeye tırsıyorum . ( Uçurum ) Az önce girdim allahtan 25 dk kalmıştı. 15 dk da bitirdim.

Herkese kolaylıklar diliyorum.

17. Claduio

Merhabalar,

Umarım. :)

Saygılarımla.

ROVER.96 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.