OYUN ATIŞ HIZI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 4 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheRemix*

TheRemix* User

3 Gündür oyun oynuyamıyorum bu nedir anlayamadım atış hızım bir anda 3.60 düştü bu ne zaman düzelecek anlamadım gitti bir oyun nasıl bu kadar açık ve sorun verebilir anlayamadım en kısa sürede düzeltimesini mümkünse oyuna yenilik getirilirken artık açık verilmemesi biz oyuncular tarafından istemek en büyük hakkımız olduğunu düşünğüyorum eğer her yenilikde aynı şey olacak getirmeyin yenilik biz istemıyoruz . Artık oyunda herkes bug açık kullanıyor biz kullanmıyoruz olan yine bize oluyor adamlar bizle dalga geçıyor .Bota gelince halan botlar ortada gezıyor ışık haritası dolu bu nasıl kapatma anlayamadım.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyunda bildiğim kadarıyla şuanda atış hızı problemi bulunmamakta?

3. TheRemix*

TheRemix* User

Ne yazıkki bende bulunmakta 2.level köleler yerine 1.level köleler çalışmakta 2.level köleler gözükmemekte ve satıştada yok

4. TheRemix*

TheRemix* User

Ne olduysa şu pet geliştiricleri korsanlar bölümüne geldikten sonra oldu.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

2016-09-04 17:52:02
    Seviye 2 Köle Array tarihine kadar dolu. Sebebi: Tüccar
    -7'000 İnci

şimdi kendi hesabımdan denedim köle aldım korsanlar bölümünde gözükmekte. alınca kayboldu gerçi ama gözüküyordu sonuçta. siz bir support a yazın durumu anlatın bu arada sandıklardan da köle çıkartmayı deneyebilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.