Geri bildirim Oyun Açılmıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve franklinslate2 tarafından 26 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda sıkıntımı var açılmıyor ne beta acılıyo nede normali buna bi çözüm

2. Koman

Koman User

Merhaba, @franklinslate2

Teknik bir sorundan ötürü çözümlenebilmesi için oyuna erişim kısıtlanmıştır. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar.

3. admin kardeşlerim oyuna para yatırıyorum top yeri falan alıyorum tam denıycam tam bişeyler yapıcam oyun arızalanıyor niye hep bana oluyor bunlar nezaman bir paket alsam oyun cöküye ayıptır karşılığı bu olması gerekmiyor

4. Koman

Koman User

Sadece sizle alakalı bir durum değil bigpoint genelinde sorun var. Sizin gibi birçok oyuncu aynı durumda lütfen anlayış gösteriniz. Bizler sizlere bilgilendirme yapıyoruz anlayış göstereceğiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla.

5. admin kardeşim anlayış gösteriyorumda okadar para veriyoruz aldıgımız malzemeler sınırsız degil günlük malzeme onun için sıkıntı yaşıyorum

sizin sistemde hiç açılmadı farzet napıcam ben mağdur oldum aldığım itemler boşa gitti neye yararki ozaman saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2017
  6. programcılar üzerinde çalışıyor deniyor. olan oyunculara oluyor. para harcayıp ladığımız itemlerin günü geçiyor telafisi yok.mağdur edilen hep oyuncu. ben anlamıyorum anlayan yazsın bu bize satılan itemleri seafight da paraylamı alıyor :) sanal ortamda sanalı satıyor ve mağdur ediyor. artık bu gidişe bir dur demeliyiz. arkadaşlar ya mağduriyetlerimiz giderilir yada mahkeme yolunu tutmalıyız vesselam...

7. KAL-EL21

KAL-EL21 User

Valla kaç gündür alacaklarımı ertelemek zorunda kalıyorum. Bazı arkadaşların şöylediğine göre Yağmacı Günü olduğunda sürekli giriş sorunu oluyormuş. Buna bir çözüm bulunmalı artık ya da Yağmacı Günü etkinliğini yapmamakta bir seçenek. Umarım kısa sürede çözülür.

8. aynen kardeşim haklısın vallaha magdur olan hep bizleriz ayıp tır oyun açıldığındada herhangibir telafi edecek bişey de yapmıyorlar emege verdimiz paraya zaık

9. Koman

Koman User

Merhaba

Oyuna giriş sorunu düzeldi. Anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler. Konuyu kilitliyorum.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.