Oyun Açılmıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Berk✰✰Aka tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ana Sayfa zorla yükleniyor. Forum zorla açılıyor bu sıkıntılar ne zaman geçicektir ? Oyun Sayfama Tıkladığımda Ana Sayfama Yönlendiriliyorum Sebebi nedir ?

TR-2 Server

-kusursuzaskSER- bunu beğendi.
  2. böyle bişey olamaz sayın adminler dün 4 saat dediniz yamayapılacak 9 saat yama yaptınız bendedim heralde seafight fabrikası kuralacak hayırlısıyla acıldı oyun düzelecegi yerine daha better oldu oyunasayfasına girilmiyo sayfayı biz yönetemiyoz lütfen buna bi care böyle şacmallık olmaz lütfen gerekenin yapılması arz ediyorum sayın admin şimdiden teşekürler ... TR-2 SERVERİ

BaRbArOs-CaN bunu beğendi.
  3. Dünden bugüne 24 Saat Oldu Aktif Olamadık daha, bunun zararını nasıl kapatırlarsa artık.

Kristal Nimeti, Bufflar,Harita Darbeleri Bunlar Hesaplanarak Alınıyor Yapılıyor

**-1 Gün**

4. Admin tr2 serverinin acilen açılmasını RİCA EDİYORUM. Gemilerimizin viplik ve katlayıcı günleri azalıyor. ACİLLLLLL AÇIN SERVERİİİİ

5. Yabancı serverler hiç yok gece 12 de açıldı 3 saat sonra gitti

6. Oğuzhan TR-2'Dede hiç yok arkadaşım 25. Saatdeyiz Şuanda. Bari Grafiti Olarak geliştirilme felan bişiler olsa Sevinsek ama ihtimal yok ''0''

7. iyi ki bi 7 günlük pırıltı katlayıcı çekeyim dedim 2 gün boşuna gitti zaten şuanda :D global amerika 1 de oyun sayfasına tıkladıktan sonra yaklaşık %50 de yüklenirken SERVER ERROR! yazıyor kırmızı renkle . gereğinin yapılması gerekiyo artık böyle bi filo saçmalıgı yüzünden pırıltı katlayıcı falan herşey gitti valla sadece kullanılmayan filoları silmek için yaptıgınız işle övünün .

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  8. Yetkililer az bi kulak verin gece 4 ten beri böyle oyun... onca para kazanıyosunuz burdan bi uğraş göremiyoruz insanların paralarıyla rezillik yaşatıyosunuz !!

Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  9. düzeltin artık şu sorunları.....

10. BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMIYOSUNUZ ARTIK OYUNDAN SOGUMAMIZA NEDEN OLUYORSUNUZ

11. eaglescout

eaglescout User

elit gemi seviyesi neden hiç değişmiyor birde donanma kısmı ile elit puanda gözükmüyor

12. Donanma Kısmı Oyun Arayüzüne Yerleştirilmiş Söylentilere göre saçmalığın son noktasını yapmış seafight.

13. bune yaw güvenlik limanında gemim takılı kaldı bu nasıl olacak syn admin ?

14. SEN YİNE OYUNA GİREBİLİYOSUN BENİM SERVERDE ERROR VERİYO :D

15. Tim Kurt Server Hangisi

16. Mekatronik Aynen Dostum. Ana Sayfa Pert Ama Şunu Anladım 3. Seviye Korsanı Bu Hafta Çıkıcak

17. 3. SEVİYE KORSAN DERKEN ANLAMADIM KARDEŞ ?

18. Seafight Plus yerinde 3.Seviye Korsan vardıya Aktif Değildi Satılmıyordu. Şuanda Ana Sayfada Altta gözüküyor Girilmiyor ama onu bu Hafta kesin aktifleştirirler Satılır Artık..

19. slm sayın admin sabah oyundaydım 2 3 kere batım ondan sonra hiç oyuna giremiyom oyun sayfası acılıyor 85 kadar gelip duruyor bida giremiyom nedeni ne olabili ilgilenirmisin tşkler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.