oyun açığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •••PĩĹǻщΰŝŦűĐōйĕ®••• tarafından 8 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle selamun aleyküm.

bugün oyunda savaş yaptık.

Gemıye DOT taşı takmışlar ısmı türkçe ne bilmıyorum. ama fosfor buz kraken gullelerinin yanmaları 800-1000 arası vuruyor yanı düşüyor.

hızlı tamır bufunu aldım ve tamır tasım savaş gemimde 18 lvl. taşlarım 19-18-18-18.

Savaşıyorum adamla 100 bın canı kalıyor yan haritaya atlıyor bende arkasından bır bakıyorum 250 bın olmuş. adama buz güllesiyle vurmama rağmen 2-3 sn yede nasıl canı fulluyor.

30 dk savaştım hep aynı sey oldu.

buz ve kraken ile 2 kişi vuruyoruz adam yana atlıyor 2 sn sonra bır bakıyorum 100 bın kalan canı 400 bın olmuş.

1. buz ve kraken can yerken 3 kişinin vurmasına rağman nasıl tamır basıyorlar.
    2. 100 bın canla atlayan adam ben arkasından atlayınca 300 bın can oluyor.
    3. buz kraken değiştimi. ben o özel tası takıyorum bende yanık ve ozel olarak vurusu 4000 lerden 1000 lere düşürüyor.
    4. amulet basıyor 100 lük can atıyorlar demeyin. tek e tek savaş ve toplu 4 ws 4 te de aynı muhabbet oluyor.

mantıklı bir acıklama varmı acaba.

yoksa oyunda bir acık varda biz mi bilmiyoruz.

2. Durdurulmaz iteminin yangınları da engellediğini duymuştum ama denemedim açıklamasında ''Seni tüm kontrol etkilerinden kurtarır.'' yazıyor ek hasarları böyle yedi diyelim tamire gelecek olursak tamir taşı 19 ya da 20.seviye ise kale buff ve taşla %95 üzeri oluyor imkanı var iğrenç birşey ama var

3. elimde video var adama alt harritada 3 kişi buz kraken vuruyor 197 bın canla atlıyor üst haritada 333 bın canla cıkıyor. bende görünmez videoya çektim. şimdi bu oyun açığımı hilemi.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Reklam gibi olmasın ama şu savaş videosunu bir izleyin tamir hızı ne denli artabiliyor anlarsınız.

7. seviye kale çıktıktan sonra özellikle, buffla beraber çok uçuk derecede tamir mümkün.

Dot ateşinde nasil tamir oluyor derseniz, tek sefer tamir tuşuna basmıyoruz sürekli bas çek yapıyoruz.

BIRAKTI bunu beğendi.
  5. 5 DK YA VİDEOYU ATIYORUM AYARLADIM AZ SABREDİN :D

6. BUZ YANIĞI VE KRAKEN YANIGI YERKEN BIR ATLAMAYA NASIL 150 BIN CAN BASILIYOR.

7. kardeş biz denedik tam 9 saniye içinde 55 k dp ful oluyor herşey ful ken tamir taşı 18 kale 7 yetenek 6 i ken

8. yani açık değil bu böyle oynayanlardan uzak durcan o kadar :) gülle israfı

9. LazBaskan1

LazBaskan1 User

kardeşim adamlar 1 tamirde 30k tamir basiorlar saniyede fulemedine dua et

10. ne anlamı kaldı 4 lvl vodo olmanın. 20 lvl taşlarının olmasının. bende pc kasıyor ınternet yavaş. gemıye para yatıracağına internet paketını değiş daha iyi o zaman.

11. ●ђр●

●ђр● Guest

3 ya da 4 saniyede bir sıkıyor o gülle adam zaten saniyesinde birkac kere basıyor tamiri. Yapacağınız tek şey rakibi dondurmak en fazla 1 kere durdurulamaz basar.

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Arkadaş noktayı koymuş ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.