Oyun Açığı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 2 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lamba cini çağrınca ada yakınında veya adacıkların yanında açınca haritada yanına değil rasgele kordinata atıyor.

Dün lamba cini başkası açmış harita köşesinde gördüm.Görev almayı denedim aldım.Almama rağmen cin kaybolmadı.Yani kullanıp cin hala orada duruyorssa gelip bir tane daha görev alabilecek durumdaydım.

Ben şans eseri gördüm.

Peki kendi cinini kullanmazsan cin kaybolmuyorsa düşünsenize filoda bir 2 kişi cin cağırıp nerdeyse 10 kişi cin kullanacak tüm görevleri sırayla herkes alsa.

Bu ciddi bir açık ne kadar zamandır var bilmiyorum ama bildirmek istedim.6 kişilik filo olsa sürekli cin ile gezebilirsiniz böyle bir durumda oyuncular arası dengeyi çok bozar.

Umarım farkındadırlar.

İyi akşamlar.

2. Cini zaten adanın yanında açınca rastgele koordinata atıyor, bazen bugta kalıyor cin kaybolmuyor ama tekrar alamıyorsun, oyun 2 gündür bozuk olduğundan ötürü olmuş olabilir.

3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Bu konu geçen hafta rapor edildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.