oyun açıgı kullanmak serbest

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***L-O-S-T*** tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. acaba oyunun ismi BUGfight olarak değişebilir mi 3 gündür oyun rekorlar kırıyor bug üzerine her türlü mojo malzeme eksiye düşüyor taş katlanıyor sistemler %40 civarı fazla malzeme inci taç veriyor 20 üstünde 429 top oluyor komutanlar üst üstte ekleniyor programlarla herşey katlanıyor rakip parası dahil kısaca oyunda her türlü bug var bence oyun isim değişikliğine gitsin :)

arkadaşında dedigi gibi oyunda bazı açıklar var ve siz bunların gerçek olmadıgını söylüyorsunuz eee o zaman açıgı kullanmak serbest diyorsunuz sayın hp adminim

2. kolsuz**

kolsuz** User

bunlar nasıl gerçek değil onu diyen admin kim ya ben bizzat girdim gördüm gemiler taş katlamış şaka mı bu arkadaş o zaman bu oyunu oynamıyalım mı ?

3. bunu diyen hp admin gerçek olmadıgını söylüyor çok merak ediyorum ne dayanarak dogru olmadıgını söylüyor

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Nerede gerçek olmadığını söylemişim ? Siz okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz herhalde. "gerçek bir soru" yok ortada diyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.