oyuk ile 10-12k

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Andromeda35 tarafından 21 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyuk ile en az 10k vurmak için gemimizde minimum neler açık olması lazım
    kale yetenek nasıl olmalı?
    toplarımızın çeşidi sayısı seviyesi nasıl olmalı?
    bunların dışında ne yapmak lazım minimumda?

2. Top hasarı ve barutu kalede fullerseniz, yetenekte npc ve barutu fullerseniz full amiralle 279 topla 10200 civarı vurabilirsiniz

Andromeda35 bunu beğendi.
  3. kalede top hasarı hangisi ? birde 255 top 90 tane 30 luk gerisi 25 lik kaç sıkarız

4. Barutluk işte yani orda ve ayrı ayrı 2 kaleyi anlatmak için kullanılmadı :D şu an dediğiniz formda denedim barutluk 7/7 ve yeteneklerden barut ve npc hasarı 6iken %100 isabetle barutlu 8500-8800 civarı barutsuz 7600-7900 civarı vurdum

5. denediğiniz için çok teşekkürler.
    peki 10k üstü vurmak için toplardan en düşük amiral topumu lazım, aradaki fark top seçimindenmi kaynaklanıyor

6. 255 amiral topuyla aynı koşullarda Barutlu ortalama 9500 barutsuz ortalama 8500 vurdum
    Anlayacağınız amiral topu önemli bir etken

7. çok teşekkürler cevabınız ve denediğiniz için

8. Rica ederim, iyi oyunlar :)

9. kalelerden ve yeteneklerden açık şuanda 329 top yerim var 148 alev fırtınası topu geri kalan amiral topu 12500 falan vuruyorum oyukla . nemli olan top sayısını yüksek tutmak

10. 329 top yeri nasıl olcak ben bu süreli olanları hiç hesaba katmıyom

11. Hocam Kaleler Genişletmeler fildişi abanoz ve mojo güverte kristal nimeti kraliyet nimeti ile 309 top oluyor eğer liginiz manta ligi ise lig ödülü olarak alacağınız buffla beraber 329 topa ulaşıyor. Fakat kralyiet nimeti ve lig bufu süreli olduğu için dengede tutmak pek mümküm degil.

12. 289 sıradan elit topun vuruşuyla 260 amiral topunun vuruşu aynı yalnız :D bence top yeri evet önemli ama alev fırtınası dışındaki toplara karşı amiral topu 5 adım önde

13. ya şimdi paketlere de baktım silah paketi ve korsan paketi var kristal de güzel veriyo ucuz da ama 90 tane 30luk veriyo ama benim ihtiyacım olan amiral topu koymak istiyorum kafam karıştı

14. Neye ihtiyacınız varsa onu alın. amiral topunu ligden kasabilirsiniz. Şimdilik 2 tane alın gerisini ligden kasın yavaş yavaş. Kristal olayı size kalmış artık almak istiyorsanız alın. Topların olup olmaması öneöli değil her halükarda daha ucuz o paket

15. bende öyle düşündüm son olarak bu büyük etkinliklerde kasmak mümkün mü?

16. Büyük etkinlikler sayesinde gelişiyorsunuz zaten. Yoksa oyunda ilerlemeniz çok zor olur. Önemli olan tasarım almak değil inci ve kristal kasmak, sadece buna dikkat edin büyük etkinliklerde gerisi kolay :)

17. tekrar teşekkürler iyi oyunlar. :)

18. Ne demek rica ederim. İyi geceler, iyi oyunlar :)