Oyuk gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✭ζЄЯKЄŹ✭ tarafından 15 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1.5 Gündür oyuk gülle veya herhangi birşey satın alınmıyor bugün yama yapıldı gene aynı ne zaman düzelicek bu sıkıntı support bu genel bir sıkıntı diye hazır cvp yolluyor ama genel bir sıkıntı değil çoğu kişide böyle bir sıkıntı yok artık bir çare bulunya ayıpya bıktıkbee

2. aynen öyle bende alamıyorum herhangi gülleden valla çok rezil bir durum etkinlik başından beri bu sorun var etkinlik biteli 3 gün oldu hala aynı sorun

3. Bikaç milyon oyuk yaptm ben allahtan kaldı elimde ama etkinlik bi daha yapılmasın ya bence böle sistemi rezil edecekse etkinlik olmasın pır toplıyak altın kasak inciyi kaldırsınlar

4. Usta sırf böylr durumlara düşmemek için 80 mil oyuk yaptım çok zamanım gitti ama sıkıntı olmuyo sizede tavsiye ederim altın yeteneğini açın kasın hatada en kısa zamanda düzelir inş

5. Hyden

Hyden User

ben demin aldım gülle usta. genel sıkıntı mı bu yoksa bazı oyuncularda mı ?

6. dediğiniz mantıklı zaten benim yetenekten açık altın kasma oyuk çok harcıyorum 3.sıradayım tp kastığım için devamlı oyuk kullanıyorum ve 2 gündür 1 lwden çıkamıyrum gemide bi ton altın birikti oyuk bitti napıcaz böyle bilmiorum..

7. Genel diyorlar ama çoğu kişi alabiliyor mesela etkiniktede kimse gülle alamıyordu ben alabiliyordum anlamadım gitti sistem adamına göremi muamele yapıyor.. ana sayfada böyle oluyor http://prntscr.com/cii0db oyun ekranında alamya çalışıncada bu yazı geliyor http://prntscr.com/cii0tv

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yüksek öncelikli olarak bu sorun üzerinde çalışıyorlar umarım bugün halledilir yoksa haftaya kalır biliyorsunuz hafta sonu programcılar çalışmıyor.

Halledilmemesi hem size hemde bize sıkıntı. Zira şikayet ederken biz iletildi diyeceğiz herzaman olduğu gibi ortam gerilecek

9. İnşallah düzelir bugün yoksa mecbur bekliyecez yapıcak birşey yok