Oyuk Gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

arkadaslar tartisirken lutfen biraz sakin olmaya calisalim.

2. Çok Saçma :) Oyuna başladıgımda oyuka 1700 vuruyorduk :) elitle 6850 7000 falan oyun geliştikçe yenilikler çıkar zaten :)

çıkan cephanı hasarı sabit 75 olarak hemen hemen .

3. biz 15liklerle 900 atardık :D :D hatta 920 vururdu hep :D

4. cetin123

cetin123 User

Arkadaşlar merhaba ben oyuna daha yeni başladım. Herkes 10-15-20 binlerde vuruş gücünden bahsediyor. Ama benim gemimde 155 tane 25 kiloluk elit top var 2700-3000 arasında vuruyorum. Yardımcı olurmusunuz sizin gibi yüksek vuruş yapmak için ne yapmalıyım ?

5. özkantr

özkantr User

Ne kadar ekmek o kadar köfte :) herkes gücü oranında kasılabilecek . 25 hasarlı gülle herkeze gelmezse hiç gelmesin. Yeniler için elit topu altınla satıyorlar daha napsınlar. Vudu topu da amiral +30 luk+10 kristal bir Vudu topu. Zamanında 3 er 5er bin amiral 30luk katlayanlar köşeyi döner. Ne desek ucu keskin bıçak. Bir çözüm her etkinlikte 5er 10ar tane karaborsaya görevlere konulabilir. Yetmez ama para yatıranlaa yatıramayan arasındaki farkın uçurum olmamasıdır mesele temel olarak budur aslında

Sandık.Canavarı bunu beğendi.
  6. ne ne ne anlamadım vudu topu demirciden yada kristal mağarasından oluşturulabiliyormu
    ve ne zaman geldi mbu özellik

7. o vudu topu yapma ne ya ???

8. yumi

yumi User

birisi öyle bir öneri getirmişti onu kastediyor galiba.

9. Bi an sevindim :D

özkantr bunu beğendi.