Oyuk Gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tragula

Tragula User

Oyun başladığından beri çeşit çeşit inci cephanesi çıktı ama oyuktan daha iyi bir altın cephane çıkmadı.23 Hasar veren 25 Hasar veren Altınlık cephane çıkmalı artık.

ghosthunter bunu beğendi.
  2. kesinlikle karşıyım. zaten gemiler yeterince fazla vuruyor.

3. bende karşıyım oyukla 8k sıkmak neyinize yetmiyor

4. Tragula

Tragula User

Bu Gülle Elit sınıfa göre satılabilir yani düşük gemilere güçlü gemilere yetişebilmesi için

5. Katılıyorum

6. peki neye göre satıcaklar düşük gemi derken adamın gemisi 5 lvl ama herşeyi full nasıl ayırt edecekeler ki ?

7. elit sınıf güç mü belirtiyor? ayrıca düşüklere vuruş için ekstra özellik vermek saçmalık değil mi sizce de?

8. İşte herşey burada takılıyor :D

9. mesala konuyu açan arkadaşımıza o güllerlerden verilmemeli :D
    :)

10. Niçin böyle düşünülüyor anlamak mümkün değil.Fazla vursun!..Problem nedir ki?NPC ve diğer gemilere fazla sıkılabilecek,alt gemilerin kendilerini daha kolay geliştirebilecekleri bir altın gülle niçin olmasın ki?Eğer sen yeterince emek sarfedersen güç-TP-EP sıralamasında zaten yerini korursun.Arkadaşa katılıyorum.Onca yeni inci güllenin yanında yenilenmiş altın gülle de olsun.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  11. Tragula

Tragula User

Neresi saçmalık bir çok arkadaşımızın gelişmeye ihtiyacı var son etkinliklerden yeterince kar ettim ama gemide bir şeye yaramıyor benim gemimde bile daha kaleler rampa harici 6/6 değil diğer düşük gemilerin gelişmesi lazım değilmi tp ye görede verilebilir 10 m tp altına satılabilir.Yada oyuna yeni başlayanlara 15 günlük satın alma sınırı verilebilir.

12. arkadaşlar bir kaç ay önce bir değişiklik yaptılar oyukla 13 bin'e kadar vuruluyordu. ben max. 12.195 vuruyordum. ne oldu hemen indirdiler! üstüne güvertelere 20 top daha fazla ekleyebilmemize rağmen 13 binden 15 bine çıkıcağına tekrar 11 bin küsürlere indirdiler.

adamlar oyukla 12 bin vurulmasına bile tahammül edemiyorlar siz 23-25 binlerden bahsediyorsunuz. elit gülle ile 40 bin vurulurken oyukla nasıl 20 binlerden bahsediyorsunuz? hiç akıl karı değil bu talepler.

13. Tragula

Tragula User

23 25 bin demedim 23 25 hasarlı bir gülle dedim dikkatli okusan birde en fazla 12 bin vuran gemi 14 bin vurur.Ayriyeten dedimki bir sınırlama olsun güçlüler alamasın.Senin gemin belki iyi ama daha gelişecekler var.

14. adaletsizlik olur güçsüzlerde herkez gibi biyerde kasıp güçlenmeli biz 3-5bin vurrak güçlendik yapıcak bişe yok sefıghtın kanunu bu

15. vala benim görüşüm bu. sizinkine saygılıyım farklı yorumlara açığım ama dediğim gibi benim görüşüm bu.
    birkaç ay da değil, sene önceydi. o bir hataydı, tek elit topun bile varsa altınlık topların elit top gibi davranıyordu düzeldi.

16. yok arkadaş sen benim mesajıma bambaşka cevap vermişsin. ben yıl ile bir kaç ayı ayıramayacak değilim. tentacle isimleri tentakel oldu tarihten bahsediyoum o sıralar vuruşlar değişmişti. ayrıca benim tüm toplar elit altınlık toplar ne alaka?

17. anlattığın sorun başka bir şey galiba. benim dediğim gibi de bir şey vardı onu söylemiştim.

18. İşte tecrübe puanına göre verebilirler 2 milyon tecrübe puanının altında oyuncular için pazar yerine konulabilir.

19. 2 milyon dediğin nedir ya ? :) bence daha yüksek olmalı herkeste var o kadar.

20. Yeni başlayanlar için yüksek bir tecrübe puanıdır.