OYUK GÜLLE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GAYRET tarafından 5 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. GAYRET

GAYRET User

Oyuk güllenin hem altın hemde inci karşılığı satılmasını istiyorum.
    100 oyuk gülle 1 veya 2 inci karşılığında da satılmalı. Oyuk kasmakla zaman kaybetmek istemiyorum. Gemimde inci varsa inciylede alabilmem lazım.

Umarım yetkililere iletilir.

2. GAYRET

GAYRET User

TAM DESTEK FULL DESTEK.

3. yuz bın ıncıye 10 mıl gulle :D

4. katılmıyorum ben. bari oyuk gülle böyle kalsın.

5. yumi

yumi User

varya zaten git incilerini altın ile takas et oyuk al.1 inci =10 altın. nasıl?
    mantıksız bir fikir. o zaman inci ile elit gülle al kullan oyukla niye uğraşıyorsun.

Son düzenlenen: 5 Temmuz 2014
  6. aynen altınla zaman kaybetmekıstemıyosan git incini cevir altına al ki inci varsa oyugu napcan onuda anlamıs deilim bi oyugumuz var onada dokunmayın!

XanTier bunu beğendi.
  7. GAYRET

GAYRET User

anlayamassınız, anlamanız için 3-5 sene geçmesi lazım. Oyuğu altınla gene satsınlar aynı zamanda inciylede alabilelim dedim. Oyuğu sadece inciyle satsınlar demedim.Meselaa 100 bin inciye 10 milyon oyuk alacam bu rakam senin oyuk kasmak için uğraşıp almandan daha kolay. 10milyon oyuğu anca 1 günde kasarsın ama 100 bin inciyi daha kolay kasarsın hem zamandan tasarruf hemde oyundan daha fazla zevk alırsın ha oyundan anlamayan biri uğraşır durur sonra bu ne der 5 sene sonra adam haklıymış dersin.

8. yumi

yumi User

tamam işte incinle git elit gülle al. herşeye sık. zamandan daha fazla kazanırsın. oyuk atınca zamandan mı kazanacaksın.ha dersen ben oyuk atmak istiyorum o zaman incini altına çevir al oyuğunu. yada fikir olarak şöyle bir fikir sun oyuk gülle ödeme sayfasında da olsun. nasıl daha kısa yol değilmi.

9. savaş puanı 1. olan gemiye sahip olman mı seni üstün mü kılıyor anlamıyorum burada 3-5 seni ileride görüyorsun kendini bizden. fikrini desteklemiyoruz diye geride diyorsun bize. incisi olanın her avantaja sahip olmasını istemiyoruz belki de. bari oyuk güllenin bir özelliği kalsın.

10. 100bin inciyi nasıl kolay kasmamızı dusunuyosun ayriten anlamaıyorum adamlar 1 amiral incigunluk cıkarıyoz diye bi takla atmadıkları kalıyor sen 100bin inci daha kolay zamandan tasarruf dıyosun git ozaman elit at daha cok tasarruf edersin _ђрφттεѓ_§к® cok katılıyorum bıraıkın bare oyugun özeligi kalsın

11. arkadaşın milyonlarca incisi var da ondan yazıyor. elinde olsa tp bp satın alacak incisiyle.

NightWish66 bunu beğendi.
  12. yumi

yumi User

ona almasın diyen yok alsın 1 inci=10 altın çevirsin alsın. zaten var fikir mi şimdi o.
    ha pahalı buluyorsa söylesin 1 inci = 1000 altın yapsınlar. bu daha iyi fikir olur. programcıları uğraştırmaz.

13. gayret sen kendini ne zannediyorsun ben 5 senelik oyuncuyum saçma sapan bi fikir atmışsın ortaya fikrine katılmayanları küçük görüyosun o kadar madem inci kasıyorsun gemin full+full mü inciyle alınacak hiçmi birşeyin yok

14. GAYRET

GAYRET User

BP 1. siyim ama artık bırakmak zorunda kaldım çünkü 312 bin puandan sonra 0 puan alacam sizde sevinin. Benim yaptığım 70 bin puan fark kapandıktan sonra belkide yeni rütbeler çıkacak sizde o zamana kadar beni yakalarsınız sizde 1. olursunuz beleşten. Bi fikir verdik oyuk kasmak zor dedik. Elit gülle sıkmakla uğraşmasın millet direk inciylede alabilsin dedik ama bunu bile nedense farklı yerlere çekiyorsunuz. Ben oyuğu zaten elitle kasıyom ama onun için bile uğraşmak istemiyorum al gülüm ver gülüm yapayım istiyorum. Kimseninde zararı olmaz böyle bir yenilik yapsalar gene altınla alan alsın. Bide milyonlarca incim yok onuda söyleyeyim.

15. senin fikrine saygı duyuyorum zaten ama üslubun hoş değil !

16. yumi

yumi User

arkadaşım al işte sana alma diyen yok çevir incini altına. al. ne gerek var tekrardan işlem yapmaya. pahalı diyorsan söyle arttırsınlar değişim miktarını.

17. HASAN*efe

HASAN*efe User

madem savaş puanıjnda birincisin güçlüsün incin bol git elitle npc leri 20 lvl sen ztn futbolla swaş kes...Konu açmanada gerek yok yani...İncim bol değil diyorsan da 10 milyon oyuk yaklaşık 100 k inci eder incisi olmayan biri için az bir miktar değil.

18. Naptın sen müdür :D

19. ya arkadşım zaman kaybetmek ıstemıyosan pazaryeriinde ki inci altına ceviri bosuna mı konmus kullan orayı olsun bitsin 1inci 10 altına geliyorgit onu söle 1 inci 100 altına gelsin oyuğun özelliğini elleme

20. GAYRET

GAYRET User

yeniliklere açık olun arkadaşlar gemileriniz geliştirdiğinizde bana hak vereceksiniz.herkesin faydasına olan bi şey önerdim tamam sizin oyun tarzınız buna müsait değil ama yanlış anlamayın bu oyunda zamanı iyi kullanamayanlar gemilerini geliştiremez. Neyse ben bunlarını anlatamıyorum fazlada ısrarcı olmayacam yukarı haritalarda swasburker kesmeye devam futbo etkinliği bitene kadar bakalım ne kadar oyuk yapacam 70 milyon oyuk var. Hedef 500 milyon oyuk.