Öneri Oyuk Cephane Hasarı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve isimsiz201 tarafından 27 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. isimsiz201

isimsiz201 User

Merhaba %103.75 isabet olasılığım var + 184 topum var 15 tane 30 luk 9 vudu 132 amiral 5 tane 27.5 lik vede 17 tane 25 kg lik topum var 4700 civarı hasar atıyorum.

Şimdi taşlardan +23.4 top hasarı geliyor benim sorunum bu hasarı nasıl daha fazla arttırabilirim çok fazla inci kasamıyorum 6 levelim level atla diyorlar fakat zaten sürekli batıyorum katlayıcı aldım birkaç kere etkisini gördüm ama bu ay oyuna para yatıramam hasarımı arttırmam için ne yapmam gerekiyor

2. 1-top yuvası artırmalısın 270e kadar artırmalısın en az eğer
    21lvl olursan +30 top yeri alabilirsin
    2-oyukla daha fazla vurmak için full amiral takcan
    3-25liklerden kurtul etk 30luk kas
    4-katlayıcı yerine 25tl amiral veren bir paket var onu al derim
    5-yetenekden onun yolundan gitmelisin 20yetenek şanlı işini görür
    6-kaleden top yeri ve barutluk falan aç en son iş bunlar

Şimdi senin 20 yetenek full amiral en az 250top yerin olmalı dediklerimi yaparsan 2matı vurursun yaklaşık 2,5m inci lazım sana top yeri 2küsür inciydi yanlış hatırlamıyorsam

isimsiz201 bunu beğendi.
  3. isimsiz201

isimsiz201 User

Diyorsun ki ne kadar çok top o kadar hasar anladım şu inci işini ne yapacağım bilmiyorum Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Son düzenlenen: 27 Ağustos 2017
  4. coronismo

coronismo User

@NightWish66 Kardeşimizin dediği gibi top yuvaları en önemlisi öncelık onlara vermelisin . [ Söylediklerine harfiyen katılıyorum usta SF oyuncusu bunu gerektirir :) ]

5. saltı

saltı User

kardeş 1)top yerleri al ama fulleme top yerini
    2)19 yetenek yap indirimle birlikte al kristali
    3)son olarak da kalelerden rampayı 6 yap
    bu söylediklerimi yaptıktan sonra tılsımdan etkinlikten vs kendini geliştirmeye devam edebilirsin.

6. Sakın kristal satın alma bu etkden sonraki etkinlik kristal kasabilirsin etkinlik gemilerinden Rampa 6şart ama ilk hedefin olsun hatta

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.