OTO AV

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve gift72 tarafından 27 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gift72

gift72 User

Selamlar,
    Bigpointin dışında bazı oyun firmaları 2.yazılmlardan kurtulmak amacıyla bot hile vb yazılımlarından.otomatik av diye otomatik kasılma npc vurma gibi yeni özellikler getirdi ve botun önüne geçmiş oldular ve otomatik av satışını yaparak oyun içinde ciddi finansal güç elde ettiler.Neden bigpoint böyle bir özelliği satışa cıkarmadı bu güne kadar.insanlara dabuff atarak oyuncu ve müşteri kaybediyor bigpoint.lütfen otomatik av teklifimi değerlendirin.iyi oyunlar herkeze.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Tabiki ileteceğim.

Saygılarımla.

3. Bananass22

Bananass22 User

Şahsen ben günde 4 5 saat oynuyorum savaşcı bir gemim var iyide para yatırıyorum ama gemim malzeme bakımında geri kalıyor otomatik av mantıklı bir öneri

4. Aylardır dilegetirmek isteyip sürekli ertelediğim bir mevzu. Belirli kısıtlamalar ile kesinlikle getirilmeli. Ama öncelikle atlantiste şu sürekli saldırı mevzusuna çare bulunması gerekiyor.

5. gift72

gift72 User

Otomatik avı çıkarırsın sistemlerden geliri otomatik ava göre ayarlarsın botun önüne geçmiş olursun seafight zaman alan bir oyun her oyuncu kasılmak istiyor ben seafight ta hafta içi yaklasık 4 saat zaman ayırabiliyorum ve ful savaşmak istiyorum otomatik av olsa hem gemim malzeme bakımından geri kalmış olmuyacak görevleri daha rahat yapacağım daha rahat savaşaçağım otomatik av olursa hem oyuncular hemde bigpoin kazanacak debubuf alan oyuncular oyundan soğumayacak

ORUÇ-REİSS bunu beğendi.
  6. hayalgemi

hayalgemi User

Gift72 adlı kullanıcını dedikleri şeyler hakkında haklı olduğunu düşünüyorum ve gerçekten oto av gelmesi lazım debuff almak yerine oyun içinde oto av olması hem oyuncu açısından hemde seafight açısından karlı olacaktır oto avdan ne kârımız olacak denilirse de Kendilerine göre bi ayarlama yapılmalı benimde fikrim bu yönde

7. gedrof

gedrof User

Sezon pass gibi bir özelikle aylık 90-100TL gibi fiyata oto av modu getirin, gelirin paket satmaktan daha fazla olsun :)

8. oto av mantıklı bir öneri fazla zaman ayıramayan oyuncular için iyi bir fikir.

9. Nightmare_

Nightmare_ User

en azından sezon için binlerce canavar ve npc kesmek gerekiyor. Ben işten gelince bir iki saat oynayabiliyorum. ee haliyle onda da savaşmak istiyorum deli gibi canavar kesmek değil. keskin kılıçlar gibi aylık para ödenecek bir oto av hiç mantıksız değil. gerekirse oto av ödülleri manuel oynamaya göre azaltılabilir de.

10. asker1

asker1 User

biran önce gelmesi dileğiyle

11. mertt80

mertt80 User

oynayacak oyuncu kalmayınca getirirler :)

12. kexal

kexal User

özellikle atlantiste space tuşu spamlamaktan artık atlantise girmekten vaz geçtim

13. Benim fikrim oyunu tekrar almanlara satılması yönünde böyle bi yönetim olmaz resmen şu an ki yönetim seafight den nasıl oyuncu kacırırız yönünde.sonradan cıkan fason seafight oyonları bile seafight den daha fazla oyuncu ya sahip bu fason oyunlara yönelmeler hepsi seafightnin mevcut yönetiminden kaynaklı.otomatik av fikri mantıklı ödülleri otomatik ava göre ayarlarsın bot kullananada gemisini kapattırırsın debufla olacak iş değil.kaybettiğiniz oyuncuları çekmeye çalışacağınıza halen debuf cezalarını yükseltmeye çalışıyorsunuz botun önüne geçmek için debuf değilde otomatik av çıkarmanız olacak.bir kere kendi oyuncularınızın yazdıklarını kayda alın seafight eskisi gibi oynanabilir bir oyun haline getirin.@bigpatron @Star

*SILAHSOR* bunu beğendi.
  14. Bu önerilen sistem, oyunculara oyun içinde daha fazla özgürlük ve kolaylık sunmayı hedefler. Oyuncular, bu sistem sayesinde gemilerini belirli etkinliklerde otomatik olarak avlamak için aylık abonelikle bu özelliğe erişebilirler. İşte bu yenilikle ilgili ayrıntılar:

1. Otomatik Avlanma Sistemi Nedir?

Otomatik Avlanma Sistemi, Seafight oyununa entegre edilecek özel bir bot sistemidir. Bu sistem, oyuncuların gemilerini belirli etkinliklerde otomatik olarak avlamasına olanak tanır. Bu sayede oyuncular, oyun içinde daha fazla zaman kazanabilir ve stratejik kararlar almak için daha fazla fırsat elde edebilirler.

2. Sistemin Çalışma Prensibi

Oyuncular, Otomatik Avlanma Sistemi'ne aylık abonelikle erişebilirler. Abonelikleri aktif olduğu sürece, oyuncuların gemileri, belirli etkinliklerde otomatik olarak avlanacak ve değerli ödüller kazanacak. Bu sistem, oyun içindeki rutin görevleri gerçekleştirmek için oyunculara destek olurken, aynı zamanda rekabetçi deniz dünyasında daha etkili bir şekilde yer almalarını sağlar.

3. Avantajları Nelerdir?

Otomatik Avlanma Sistemi'nin getirdiği avantajlar arasında zaman tasarrufu, daha fazla ödül kazanma şansı ve stratejik planlama için ek zaman bulunmaktadır. Oyuncular, oyunun zorluğuna göre ayarlanabilen sistem parametreleri ile gemilerinin otomatik avlanma stratejisini belirleyebilirler.

4. Topluluk ve Rekabeti Güçlendirme

Oyuncuların bu sistemi kullanması, oyun içindeki topluluk etkileşimini artırabilir. Aylık abonelik ücreti, oyunun geliştiricilerine gelir sağlarken, oyunculara daha kaliteli bir deneyim sunma imkanı tanır. Aynı zamanda, oyuncular arasındaki rekabeti artırarak oyunun dinamiklerini güçlendirir.

Sonuç olarak, Otomatik Avlanma Sistemi, Seafight oyuncularına daha fazla esneklik, özgürlük ve rekabet avantajı sunarak oyun deneyimini önemli ölçüde geliştirebilir. Bu sistem, oyunun evrimini destekleyerek, oyunculara daha cazip bir deniz macerası sunma hedefine hizmet eder.

Otomatik Avlanma Sistemi: Dezavantajlar

Otomatik Avlanma Sistemi, Seafight oyununda bazı avantajlar sunsa da, kullanımıyla ilgili potansiyel dezavantajlar da göz önüne alınmalıdır.

1. Ekonomik Zorluklar:

Otomatik avlanma sisteminin aylık abonelik modeli, oyuncular için ek bir mali yük oluşturabilir. Bu ekonomik zorluk, bazı oyuncuların bu özelliği kullanmaktan kaçınmalarına veya oyun içinde rekabet güçlerini azaltmalarına neden olabilir.

2. Oyun İçi Dengesizlik:

Otomatik avlanma sistemi, oyuncuların oyun içindeki etkinlikleri hızlı bir şekilde tamamlamalarına olanak tanır. Bu durum, oyun içinde ekonomik dengenin bozulmasına ve diğer oyuncular arasındaki eşitsiz rekabet koşullarına yol açabilir.

3. Beceri Eksikliği:

Otomatik avlanma kullanımı, oyuncuların bireysel beceri geliştirmelerini zorlayabilir. Otomatik avlanma sistemi, oyunun temel stratejik unsurlarını geride bırakarak, oyuncuların beceri ve strateji geliştirme ihtiyacını azaltabilir.

4. Topluluk Etkileşimi Azalabilir:

Otomatik avlanma sistemi, oyuncular arasındaki etkileşimi azaltabilir. Oyun içindeki topluluk bağları zayıflayabilir, çünkü oyuncular otomatik sistemleri kullanarak etkinlikleri bireysel olarak tamamlamayı tercih edebilirler.

5. Oyunun Esas Amacını Zayıflatabilir:

Otomatik avlanma sistemi, oyuncuların oyunun temel amaçlarına odaklanma eğilimini azaltabilir. Oyunun temel unsurları olan strateji, zorlukları aşma ve beceri geliştirme gibi öğeler, otomatik avlanma kullanımıyla göz ardı edilebilir.

Sonuç olarak, Otomatik Avlanma Sistemi'nin kullanımının beraberinde getirdiği ekonomik zorluklar, oyun içi dengesizlik, beceri eksikliği, topluluk etkileşiminin azalması ve oyunun temel amacının zayıflaması gibi potansiyel dezavantajlar, dikkate alınmalı ve oyun geliştiriciler tarafından dengeli bir şekilde ele alınmalıdır.

15. Kaptanlara da bi ayar verilmeli günlük görev çeşitliliği artırılmalı Kaptanlara 3-5-10 harita peş peşe yapılmalı
    Sezon görevlerinde saçma sapan npc canavar gibi görevleri de Yardımcı kaptanlara yaptırılmalı.

16. KILIÇ

KILIÇ User

Ben hayır diyorum hiç adil değil ( oto av)veya benzeri oyunun bu durumlarda duruşu belli benim oyum
    HAYIR

17. Oto av gelirse bütin oyun etkileşimi kaybolacaktır bu şirkete kısa sürede mali gelir olsa da uzun vadede az kalan oyuncu kitlesi tamamen kaybolabilir

18. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba,

İlettik fakat daha önce de buna benzer bir konu gelmişti gündeme ve şahsım birzaat iletmiştim fakat onay görmedi. Umarım dikkate alınır.

Saygılarımla

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.