Oto Av, Skar, Debuff vs.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Nightmare_ tarafından 16 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nightmare_

Nightmare_ User

Bugüne kadar hiç debuff yemedim. bot da kullanmadım. oyun zevkini öldürdüğüne inandım. Ama gelinen noktada otomatik av bu oyunda şart oldu. bot kullanan oyuncuları anlayabiliyorum. En basitinden sezon için binlerce canavar ve npc kesmek gerekiyor. Çoğumuz çalışıyoruz, günlük bir kaç saat oynayabiliyoruz oyunu. onda da ruh hastası gibi canavar kesmek istemiyoruz. Artık çoğu oyunda otomatik av özelliği var. Ücret karşılığında oyuncularına bu imkanı tanıyor oyun şirketleri. Seafight'ın da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Otomatik avda iken ödüller azaltılabilir. Yine manuel olarak kasılan oyuncular sistemlerden daha fazla ödül alsın. Bu oyun p2w ona bir itirazımız yok da bu kadar para yatırdığımız oyunda bir de günlük saatlerce mesai harcamayalım.

Bu bir savaş oyunu. Robot gibi npc, canavar kesme oyunu değil.

*SILAHSOR* ve paşazade54 bunu beğendi.
  2. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Bunu daha önce ilettik. Fakat tekrar gündeme getiririm.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.