Osmanlı Tasarımları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bartholomaeus tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saygıdeğer Yönetici arkadaşlar;

Bu konuyu ben ve benim gibiler tarafından bir rica, bir dilek, bir arzu, bir hayal olarak algılamanızı ve gereğinin yapılmasında yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Seafight oyununun tarihinde ki ilk ve tek olan Osmanlı tasarımları biz Türkleri sembolize eden tek etkendir. Yaklaşık 2 aydır bu ortamda bulunuyorum. Fakat sadece 1 tane Osmanlı tasarımlı gemi gördüm ki o'da şiir yarışması ile alabilmiş. Kalyon tasarımının fiyatı çok uç bir rakam olmasının sebebi çıkardık ama laf olsun diyemidir. Biliyoruz ki bu konu sizlerin tasarrufunda değildir. Lakin, bizlerin sözgelimi elçimiz olduğunuz için arzu ediyoruz bu konuyu ilgili merciilere ileteceksinizdir.

Sizlerden ricamızdır;

- Osmanlı tasarımları ile ilgili Etkinlik yapılabilir.
    - Tasarım kodu dağıtılabilir. Bakın bu seçenek favorimdir. Tasarımın etkileri umrumuzda değil sadece görüntüsünün kodu dağıtılsa yeter.
    - Cüzzi rakamlarda kalıcı olarak pazarda inci ile satılabilir.
    - Yahut satış rakamları cüzzi miktarlara düşürülebilir. En azından kısa bir süreliğine şöyle 50 liraya falan düşse ne güzel olurdu.

Lütfen ilgili merciilere bu arzumuzu iletirmisiniz!

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Elbette istekleri iletiriz gerekli yerlere ancak şunu unutmayınız iletmemiz isteklerin olacağı anlamına gelmez zira birçoğunuzun bildiği gibi bu tarz isteklerin son kararını vermek bizim elimizde değildir.

Umarız istekkerinizin en azından bir maddesi göz önünde bulundurulur.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.