Ortaya Karisik

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DanceCZ tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DanceCZ

DanceCZ User

merhaba ya bu bonuslar neden bitmiyor ?/telefondan oynuyorum ckkip girdikce sifirlsniyor simdi dersteykm eve gidecem cikarsam tekrar sifirlanacak mi ? 2 gundur bonus yapamiyoruz ya bole seymi olur bana can krikstal nimeti inci lazim habire sIKiyoruz oyugu 18marrta cok kapsamli event geliyormus gemiye 1 aylik hp kristal nimeti inci lazim

2. WmLuxfm

WmLuxfm User

çıkmassan biter bonus haritadan sonuna kadar yapıp bitirebilirsin.

3. DanceCZ

DanceCZ User

hayjr bilgisayarim yok diyorum telefondan vakit varkrn bonuslari yapayim

4. WmLuxfm

WmLuxfm User

telefonda sonuna kadar yap diyicem nasıl yapıcan :) diğer türlü sıfırlanır evet

5. DanceCZ

DanceCZ User

kardesim delirecrm ya bak 2 haftadir 1 tengec 3 yay 4-5 oglak bursuru basak yaptim

6. WmLuxfm

WmLuxfm User

başak 10 dalga 10 dalgayı bitirdiğinde terkar mı başak kalıyor bende dediğini anlamadım. Diğer türlü tüm dalgaları yaparsan sorun kalmaz harita kaybolur bunu demek istiyorum sende harita sonunda ki ödülünü alabilirsin.

7. DanceCZ

DanceCZ User

su iki gundur sifirlanip sifirlanip duruyor

8. DanceCZ

DanceCZ User

ya ha im ben surekli cikis vermek zorundayim yada batiyorum surekli bazen baglanti gidip geliyor ozaman sifirlanmiyor ama cikip girince gidiyor

9. WmLuxfm

WmLuxfm User

düzelmesini bekliyiceksin.

10. DanceCZ

DanceCZ User

yetkililer bir cevaP verin batinca bonys sifirlaniyor surekli cikip girince bir cozum bulun artik