Ortak hesap için bugün atılan banlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Ziqo* tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Ziqo*

*Ziqo* User

bu oyunda ne zamandan beri ortak hesap kullanılıyor diye sınırsız ban atılıyor? ben pek görmedim çoğu kişi ortak hesap kullandığını chatten bile paylaşabiliyor ancak nedense bazı admin karşısında duran filoların üyelerine böyle oluyor... sormuşsunuz önceki konumda kim onlar isim verin diye, konuyu kapattığınız için burada paylaşıyorum efendim buyrun @Bigpatron

buraya fotoğrafları bırakıyorum herkes görsün daha önce bu fotoğrafları paylaştım ancak ekibiniz tarafından "moderatör takımını deşifre etmek " adı altında gönderim kaldırdı. burası uk1 yani ingiltere 1 serveri. biliyorum hiç demenize gerek yok burası tr serveri olmadığı için elinizden gelen bir şey yok, geldi varsayalım serene gücünüzün yeteceğini pek sanmıyorum. önceki konuda da bazı adminler diyerek üstüne basarak değinmiştim. bu fotoğraf hakkında ne var diyebilirsiniz ancak seren, jormunganderleri keser sleipnerlara dokunmaz, red üyelerini kasardı. bunu bence sizde iyi biliyorsunuz ki bu oyunda açık bir şekilde yardım var bu hesap serengettinin kendi hesabı değil, support hesabıdır. support hesabı ile bunu yapmak kesinlikle yasak diye biliyorum ancak görünüşe göre bazıları kuralları çiğnemiyor, ezim ezim eziyor. bana inanmak zorunda değilsiniz. hesabın supporta ait olup olmadığını araştırabilirsiniz. pek bir şey demek istemiyorum. zira support ekibi her şeye bir kılıf buluyor bir şekilde. ben burdan haykırsam da bir şey değişmiyor zira. ancak bunları görün en azından bize karşı konuşurken agresif tavırınızdan vazgeçersiniz.

2. pff:((hep haksızlık hep haksızlık.. galiba bu oyunu bırakmanın zamanı geldi:((hem paran gitsin hem zamanın!üstüne bide haksızlıklar gerçekten çok üzülüyorum çookk:((

*Ziqo* bunu beğendi.
  3.  
  4. *Ziqo*

*Ziqo* User

bazılar yardımın yapıldığını bile kabul etmiyor. uk serverinde 50 tane gemi kaldı. 40 ı red alyansından. uk serverini bitirdi serengetti hala admin yardımı yok ne yardımı diyorlar.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu tarz şikayetlerinizi kendi supportunuza yazarsınız ya da almanyadaki merkeze şikayette bulunursunuz. doğru olup olmadığı araştırılır. ona göre işlem yapılır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.