orikalkum

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GugudaForza61 tarafından 2 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. orikalkumu en hızlı nasıl kasabilirim itibar felan mı gerekiyor çok ağır kasılıyor atlantis gemisi çok geride kaldı

2. Orikalkumu etkinliklerden yapabiliyorsunuz genelde, şuan da mevcut ama az veriyor, bazı etkinliklerde çok veriyor, atlantiste de kasılmak zor. atlantis görevlerini yap başka yolu yok.

3. Şimdi zaman zaman bazı etkinlikler de inanılmaz iyi kasılıyor ya da kasılıyordu. Şöyle ki; İlk atlantis çıktığı zamanlar da gelen bazı etkinlikler de gerçekten iyi kasılıyordu ondan sonra hep azalttılar.
    Onun dışında bir tane etkinlikte yanlış kodlamışlardı sanırım etkinlikte bir atlantis npc si 10k küsür orikalkum veriyordu ne yalan söyleyeyim orada bir çok kişi fulledi kaleleri ondan sonra da reset getirdiler ve bazı hesaplardan orikalkumları çektiler onun dışında kuleleri fulleyenlerin yanına kaldı. (Her zaman ki gibi)
    Bir de kayıp filo haritalarında amiraller veriyor ama sanırım sadece bazıları ve şansa bağlı. Tam nasıl ben de bilmiyorum belki son vuruş belki hasar belki ikiside ya da hepsi bir de şans zira bana bir kez 6k küsür orikalkum vermişti.

4. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Selam,

Atlantis bölgesinde zaman,zaman etkinlik çıkmakta ve bu nesneyi ödül olarak vermekte. Konu ile alakalı etkinlikleri takip etmeniz gerekir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.