Orikalkum Ödülleri Düzenlenmesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »»ยltгครlคภ««.яє∂ tarafından 11 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda oynayan oyuncuların atlantis de yetenek olsun kale olsun açmaları için orikalkum isteniyor.Oyunda etkinlik dahil 1k orikalkum bile veren sistem yok 50 level üstü amiraller hariç ona da sıraya girip darbe alırsanız veriyor kısaca.İlk slot için 20k orikalkum isteniyor acaba hepsini fullemek 1 milyon istiyorsa ölene kadar kasılmamız mı lazım bu nasıl bir ödül sistemi
    54 leveldeki sistem bile 20k safanad yada 6 7 k orikalkum verirken geçen etkinlikde bile 1.5 milyar canı olan sistem 20k safanad yada 900 orikalkum veriyordu.

Oyunda kasmak için gece gündüz amiral peşinde koşmak gerek o da imkansız oyuncuların %95 i bunu yapamaz.Para ile bile orikalkum olan paketleri alsanız fullemek için herhalde oyundaki tüm paketleri alsanız 1 yıl boyunca fullenmeyebilir.

Bana bu mantık dışı akıl dışı geliyor.

Değerlendirmek istenirse diye konuyu açtım.

Oyuna yeni özellik geliyor ama onu fullemek için oyuncuların yapabileceği bişey yok sadece aa yeni özellik gelmiş diye bakıyoruz görsel olarak o kadar.

yabancı bunu beğendi.
  2. yabancı

yabancı User

Dediğine sonuna kadar katılıyorum ben atlantis çıktığından beri zar zor 5 kaleyi açabildim şimdi orta karar bir gemim var etkinlik olduğu zaman görev varsa o şekilde giriyorum sadece normalde ana gemim için se nerdeyse çıkan her paketi alırım fakat atlantis için 1 paket dahi çekmem çünki çeksem de işime yaramaz günlük görevler var atlantis te 70 orikalkum veriyor zaten torpil sıkmak bir dertken ne diye uğraşayım 70 orikalkum alaıcam diye 1 görevle bir sürü zaman kaybı günde 1000 orikalkum kassam ayda 30 bin yaparki şu an kale açmak için benden 40000 bin istiyor gökten bana orikalkum yağarsa açarım :))

[L*A*Z*O]5216 bunu beğendi.
  3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Fikirleriniz bizler için değerlidir. Tabiki bunu ileteceğim. Fakat sizden ricam birdahaki sefere bu şekil öneri sunacak olduğunuz zaman, lütfen Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna yazınız. Böylece daha düzenli olur ve bir çok oyuncu size yorum yapma şansı bulur.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.