Open Beta Sunucu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Bigpatron tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. beta ne zaman acılcak

2. Yakında

3. FLAXLY

FLAXLY User

Bende meraklar içindeyim yok 2 si ordan 10 u ordan 17si dediler 17 ye geldik. En azından bi açıklamayı hakediyoruz.

4. usa forumunda açılacak diye bişey yazmıyor hatta tam tersine beta diye bişey olmayacak herhalde

5. atlas42

atlas42 User

Karaborsadan bir şeyler alırken sürekli aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

http://prntscr.com/gze431

Bu arada seviye 5 vudu ve 2 tahribi de koyarsanız onlarla da test edebiliriz defaatle.

6. edremitli

edremitli User

taşlar gelişmiyor ve test yapamıyoruz hiç yoktan 13 lvl kadar pve yaparsanız deneme şansımız olacak savaşmaktan sıkıldık nik değiştirdim ama hiç bi şey yazmıyor nikim yok şu anda

7. Etkinlik sandıklarından ahtapot zehri güllesi çıkıyor galiba bu bir hata!

8. taşlara seviye atlatamıyoruz suan

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şuan aktif değil zaten. Önümüzdeki hafta aktif olacak

10. edremitli

edremitli User

patron şu top seviyelerini ve extra top yeri ve gemi özelleştirmeden yuvaları aktif edermisiniz bir de nik değiştim ama nik yok piyasada

There is no site configured at this address.
    Server srv071018 | Host open-beta.seafight.com

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ekim 2017
  11. betaya neden giriş yapamıyoruz

12. mücevher işlemcisi takıldı mücevher geliştiremiyorum taş bastıgımda eski taşlar geri geliyor sadece açık slottaki taşlarla takas edebilirsin diyor
    1079/42411894
    Üye ID: beta

13. qwerty.123

qwerty.123 User

Petteki isabet olasılığı ve kaçınma şansı taşlarını sorunsuz bir şekilde 24. seviye yaptım ama hasar önleme taşını 24. seviye yaptıktan sonra evcil hayvan yapılandırma aracı sekmesi ve mücevher işlemecisi sekmesi aşağıdaki gibi kilitlendi. Çerezleri silme, f5 atma vs. sorunu çözmedi

14. atlas42

atlas42 User

15. atlas42

atlas42 User

16. beta oyundaki etkinlikleri test etmek için açılmış oyuncular için çok büyük fırsat ama beteda 2 metre gitmek bir mücüze herkez birbiriyle savaşmaktan etkinligi test etmek imkansiz amacın çıkılmış bir fantazi olmuş kapatın tasruf yapın
    ana oyuna önem verin

17. 1079/42798794

çok fazla kartal gözü aldığım için kartal gözü artık gemide yok. Yeniden satın alınca gelmiyor. Şuan karaborsada yok ama gelse bile alınmıyor. İncelerseniz sevinirim.

18. 'Roger Flint' yanlış hatırlamıyorsam 4. görevde 5000 pet taşı paketi veriyor.

19. Crowley

Crowley User

etkinlik npc sine homing atıldığında görselde 3.500.000 hasar gösteriyor ma 350.000 atıyor
    bloodfin grup haritasında ekranda yazan ödülle gelen ödül arasında fark var bunlara bakınız lütfen.

20. open beta sunucusu şuan oyun sayfası kapalı . hatalarmı düzeltiliyor ? açılırmı bugün