Open Beta Sunucu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Bigpatron tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 06BABA14

06BABA14 User

2. Grup haritası ödülleri gözükmüyor. bitirdiğinde ödül alamadım ayrıca top atış süreleri balyoz ile 9 full alev ile 5 oluyor. tşk

3. atlas42

atlas42 User

İlk görevdeki silik haritanın görüntüsü yok.

Grup haritasında 100m hasar vererek bitirdik hiçbir şey vermedi! Bir de garanti ödüller ya da olası ödüller olarak girmeden önce hiçbir şey belirtilmemiş bu grup haritası için.

Jinx in sayısı ve gülle verme ihtimali arttırılmalıdır ve de sabit 5 kristal vermelidir.
    Dawn a inci verme ihtimali eklenmelidir.
    Slade nin verdiği 15 ışık yayan 30 olmalıdır.
    Ladon neye göre çıkıyorsa bilemedim onun için de sayaç olması gerekmektedir.

4. 06BABA14

06BABA14 User

grup harıtası bitir gorevını harıtayı bitimemize ragmen kabul etmedı ve yukarıda arkadasların dedıgı gıbı grup harıtası bıtımınde herhangı bır odul vermıyo.

dıger harıtalarda keto gecen senekı etkınlıkte oldugu gibi nizami olarak takip etmıyo (bu belkı beta sunucusundan kaynaklanıyorda olabılır )

etkınlık sandıkları baya zayıf gulle cok az cıkıyo

5. Hepsine katılıyorum ama lodonun rastgele ararken bulunması bence iyi 200 k inci veriyor biraz daha inci sayısı fazla olsa iyi olur.

6. Hesabımın teknik problemi var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Üye adı:   Kєнαηєт   
    Üye ID: 1079/42928275

ilgilenirseniz sevinirim.

7. ***EZEL***

***EZEL*** User

karaborsada aşırı yük bufunda 1 günlük olanında ışık yayan ruh istemesi gerekirken kabak özü istiyor

8. atlas42

atlas42 User

Bir de lanetli sürüme ilk defa girince 1 büyülü istiyor. 2. girmeye direk 6 büyülü istiyor. Bir orantı kuramadım ben. Bir sorun olabilir. Asıl olması gereken giriş bedelinin 1 er birer artmasıdır.

9. AmedLi154

AmedLi154 User

Beta kapanmış. Ne zaman açılacak?

10. Beta kapanmış mı bakıma mı alınmış??

11. test edilecek bir şey olduğunca açılır.

AmedLi154 bunu beğendi.
  12. atlas42

atlas42 User

Son düzenlenen: 29 Eylül 2017
  13. Crowley

Crowley User

pet ve tasarımdaki hasar önlemeler aktif değil taşlar takılı ama gemide hasar önleme 0 görünüyor yeni gelen malzemelerle alakası var mı bunun bi ilgilenin

14. atlas42

atlas42 User

Bazen batırdığım adamların enkazları haritada takılı kalıyor. Sayfayı yenilemek durumunda kalıyorum.

http://prntscr.com/griskf

15. 06BABA14

06BABA14 User

cengaverden yaklasık 100 tane kestım hıc gulle veya baska bır nesne vermedı etkınlık sandıgı bulamıyoruz cok az betada daha co ksandık olması gerektıgını dusunmekteyım ve etkınlık ana gemıyı 2 gundur gormedım bunlar hatamı onuda bılmıyorum .

16. atlas42

atlas42 User

Evet, ben de çok batırdım ama hiç inci verdiğine rastlamadım. Etkinlik sandığı sayısı bana göre idare eder gibi ama bu kaçık colombusu hiç test etme fırsatım olmadı benim de. Artık sayaç mı olacak neye göre çıkacaksa!

17. etkınlık 1bucuk saat test edim gerek cengaver olsun gerekse sandık olsun gercekten zarr diğer gectigimiz etkınlıkten daha zarr ana gemıyı gormedim ama etkınlık sandıgı beni hüsrana ugrattı birde su dikkatimi cekti betada 1000 oyuncu vrsa 350si normalde oynamıyor ve haritalar boşalmış en yogun saatde birde hafta sonu olmasına rağmen guvenli liman olsun dıger haritalar olsun beklediğimden az oyuncu vardı.
    acba 2020kadar bu oyuncular iyice azalır mı diye düşündüm

18. 06BABA14

06BABA14 User

oyuncu yok olanda pvp derdinde :) etkinlik gemılerını kesen sayısı nadir. atlas42 ve nightwish66 a tamamen katılıyorum . etkinlikte düzenlemeler gerektırıyo aynı zamanda cengaver ın vuruslarındada düzeltmeler yapılmalıdır benım gorusum .betadakı gemılere 17-25 k aarasında vuruyor normal serverde ıncı cıksada oyuncuların kesmesı zor olucak gıbı ..

19. atlas42

atlas42 User

http://prntscr.com/gry2py

Yukarıdaki linkte de görülebileceği üzere battığımda acil durum tamiratı kullandığım zaman bu hatayı alabilmekteyim.

20. kanlı yağmacının olduğu etkinlik tarzında etkinlik yapın inci alak biraz zarar için oyunmu oynayacaz bununla beraber 3 etkinliktir oynamıyorum oyunu oyunu çekici kılan etkinlikten kar etmek etknlkten zarar edeceksek bi zevki yok oyuncu azaldı haritaları azaltıyonuz onu yapacağınıza etknliklerle oyuncu çekin top paketleri zaten paralı alıyoz inciyide parayla alacaksak işmiz yaş