Open Beta Sunucu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Bigpatron tarafından 21 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 6 yıllık hesabım gemim var beni bile kabul etmiyo nasıl biyer acaba

2. 66hakan

66hakan User

Bencede iyi yuksek tamir etmesi ama olmasi zor benim dusuncem:) bjordlar bos cikiyo aynen buyulu nisan nerden kasiliyor goremedim gorev haric.
    kartopu arenasida biraz degisik geldi herkes 500m can var kim fazla hasar verirse o kazaniyo ama suresi uzun ve fazla gulle gidiyor arada muma benzer kucuk piriltilar dusuyo topluyorum ama ne ise yaradigini belli degil :)

3. 66hakan

66hakan User

Yeni hesap acmaniz gerekiyor eger beta serverinde onceden hesabiniz yoksa

4. abi 2 gün oyun için hesapmı acılır yav 2 gün sonra ne olcak o hesap öle acık kalacak ama 6 ay ama 1 yıl bidaha nezaman acılana kadar boş iş bence ben normal oyunuma bakayım burdaki oyun zaman kaybı

5. 66hakan

66hakan User

Beta serveri deneme icin inciyi kristali tasi falan veriyo sende acik olan bikac gun etkinlik guncelleme ne varsa gorme sansin oluyor ana amac gemi kasmak degil genelde:)

6. mamı_55

mamı_55 User

Bjorgoldlardan düşen kutular boş.

7. Black ram diye bi görev var ama haritada öyle bi npc yok

8. nasıl iyiymiş 4-5 saniye bekliyor 5-6 bin dp basıyor bu ne tamir basarkende beklicezmi bu nasıl bi yenilik o kadar şey var düzeltilmesi gereken bi bunumu buldular

9. royal*-

royal*- User

Sa arkadaşlar beta test serveri ne zaman acılcaktır bu konu hakındı bilgi verinz bu oyun test serveri önce yeni itemler burda cıkcaki insanlar ne oldugunu bilsin Sonra normal servere aktarın ama 2 gün acıp kalıp 8 ay kapalı kalırsa insanların oyundan soguma ileriye dönük planlar hayal olur

10. atlas42

atlas42 User

Bonus haritasında NPC ler üstüne gelmiyor. Tam tersi senden ayrı yönlere doğru gidiyorlar.

11. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam,

Doğum günü etkinliğini test edin, bonus haritalar önemli değil ayrıca normaldir orada böyle şeylerin olması. :)

İyi Oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2017
  12. atlas42

atlas42 User

Jadestorm haritasındaki fenerleri batırınca bir şey vermiyordu. Atışlarımızı arttırması gerekiyorsa da yükseltmiyordu.

13. MaGaNDa[

MaGaNDa[ User

Oyunda hp yedek can ve kritik cogalma bugu var bilginize.. @Bigpatron

Son düzenlenen: 16 Mart 2017
  14. Ne zaman açılacak beta

15. Açıldığında sis bombasi gibi öğelerin satışı bulunursa güzel olur

16. sayın admin . open beta sunucusunda bonus npcleri ve pvp den pve ye dönüştürülen npcler bile sıkmıyor ayrıca farklı yöne gidiyorlar . bunun normal serverlarda da gördük . eğer bu böyle kalacaksa cok oyuncu kaybolur . oyun gittikçe zevksiz hale getiriliyor .düzeltilmesini rica ederim . ayrıca etkinliği 1 gün içersinde test edemiyoruz . süreyi birazcık uzatılmasını rica ediyorum .... saygılarımla

17. cevap verirseniz sevinirim

18. beta serverde insanlar sogurmu allah aşkına test için bu beta açık kaldı taktirde diyer serverlerde oynuyanlar betaya geçer ozaman para kazanamaz bigpoint biraz mantıklı konuşun

19. royal*-

royal*- User

ABNORMAL BU OYUN EMEK OYUNU OLMASI GEREKİR SEN 11 SENENİ BU OYUNA VER BİRİ SENDEN DAHA ZENGİN DİYE 11 YILIK EMEGİNİ SATIN ALSIN

20. adı üstünde oyun emehe saygı yok yeterki paralar gelsin kimin umrundaki emek burda parayı veren düdüğü çalıyo biz de olmadıhı için sıkıntı yok

halilq2 bunu beğendi.