Open Beta Server

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 9 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beta server açılmıyor nasıl gireceğiz bir an önce düzelmesini istiyoruz.

DARKEVİL_19 bunu beğendi.
  2. DARKEVİL_19 bunu beğendi.
  3. suan bakımdaymış beta serveri. inşallah bugün açılır

4. KILICREİS

KILICREİS User

bu betayı neden açtınız acaba neyi kontrol edicem ben anlamadım oyun kapalı

5. Son düzenlenen: 25 Mart 2018
  6. angarali

angarali User

beta açılacakmı ?

7. Menetli

Menetli Guest

Selam Arkadaşlar ,

Beta Sunucusunun ne zaman açılacağı hakkında bilgi Resmi Duyurularda bildirilmektedir.

Saygılarımla.

8. Resmi duyurularda bulamadım da nasıl o konuya ulaşabilirim

9. Beta sunucusu açılacağı zaman duyuru konusu açılır.
    Şuan konusu yoksa, yakın zamanda beta açılmayacak demektir.

10. Gerçekten Güzel Bir Tespit Biz bunu düşünememiştik Saol.

11. konusu açılmamışsa bunu yazması saçma değil mi ?

12. ne beta sevdalısısınız siz arkadaş bıktırıyorsunuz gerçekten normal oyunda bişey yapamayan beta oynuyor deneme serverındada birşeyler amaçlamak tuhaf ya

13. angarali

angarali User

betanın açılmasını kale ve balyoz denemek için isiyorum yani ona göre kale açıp balyoz çekeceğim.

14. urungubeğ

urungubeğ User

yav millet girip stresini atıyor daha ne olsun

Sessiz bunu beğendi.
  15. Yeni balyozları denemek için açılmasını bekliyoruz bir şey amaçladıgımız yok

Sessiz bunu beğendi.
  16. shgahaajh

shgahaajh User

aynen sayın admin efendim bunu herkes isiyyor bildiğinizz uzere hesap paylasımı yasak ban sebebi bu yuzden 5 seviye balyoz alev fırınısanı beta serverde denemk istiyoruz paket cekeceğiz efendim

17. Swarps

Swarps User

betaya giremiyorum ?

18. Eski kaplumbağa etkinliği test edilmek için açılmış.Bence gayet güzel bir etkinlik bizi bekliyor fakat sandıklarda triton kutsaması yerine cömertlik olsa daha güzel olur gibi.Bir de ışınlanmaya benzeyen mavi bir yeni kitap var hep birlikte göreceğiz yeni bir malzeme geliyor.

19. воины

воины User

Etkinlikte donanma haritasi olacak ona girmek icin o kitap ordada coseppia vurulacakmis ve oranin günlük ödül siralamasi olacakmıs ayrica coseppia sadece donanma haritasinda degil baska 5 haritada daha olacakmis duyuruda böyle yazıyor

20. Etkinliği deneyemeden server undergoing maintenance gelmiş etkinliği test edebilmek için açılmasını istiyorum.