Öneri Online Sayısını Arttırmak için

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Pisikopat tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pisikopat

Pisikopat User

Sevgili yöneticiler , mağlum oyuncu sayısı az olunca userlerinde oynayası gelmiyor bir süre sonra da sıkılmaya başlıyorlar bunu engellemek için her 10 dk yada yarım saat online olana küçük bir otomatik hediye verilebilir diye düşünüyorum örneğin hız taşı , agve tılsımı patlayan gök ataşi vs . Bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar .

ali, яoтαsız ve [связь] bunu beğendi.
  2. Tragula

Tragula User

Aynen birçok oyunda var bu bu sayede online süreleri artacaktır.Hatta günlük görevler olabilir(etkinlik dışında)Güvenli limandan alınan herkese uygun ve herkesi tatmin edicek ödüller olabilir.Katılıyorum +1
    Örneğin levelimiz 13 diyelim 10 santa lucia kes 1500 inci (Günlük 3-4 defa tekrarlanabilir)oyunda 1 saat dur 5 agwe tılsımı

3. Crazy0o3

Crazy0o3 User

ksnlikle böle bişi bnde katılıorum herkesn yapabillceqi günlük görevler olmalı

4. Her 15 dakikada 1 kristal verilebilir.

5. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

kesinlikle +1

6. Evet aynen 10 dakikada bir 1000 incide verilen bilir yada 10 kristal bu şekilde onlayn sayısı sahada artar konuyu açan arkadaşa teşekkürlerbence süper fikir

7. Loselli

Loselli User

8. ozsecen

ozsecen User

iyi dedin katılıyorum.

9. Görev olması mantıklı olur.Hatta 1o günde bir 2 günlük kristal nimeti de alınsa güzel olur.Sonuçta yengeç vermiyor vur vur hepsinde %7 hasar veriyor.Ama saatlik veya dakikalık ödül de olmaz gibi inciyle alan adam boşuna vermiş olacak

10. Tragula

Tragula User

Her gün tamamlanan görevler olabilir.Bu görevlerin ödülleri ayrı olur.Bir haftada tüm görevleri tamamlayana 2 gün kristal nimeti vb. ödüller verilebilir.

11. +1 Süper olur

12. Online sayısını artirmak için banlanan gemilere af getirilmesi yeterli bence.oyunda zevk veren bi şey kalmadı oyuncu gerekli.

ZTT_29[*] bunu beğendi.
  13. Bu ödül saçma olur. Nedeni ise çoğu oyuncu otomatik ban riskini göze alıp gemilerini 24 saat zaten bota atıyor bota attıklarında artı olarak bir ödül almaları saçma olur.

14. Oyuncu gerekli eyvallah ama hîle yapmayanlarada ihtisamli paket verilsin o zaman

ZTT_29[*] bunu beğendi.