Oluşan hata sonucu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SEKIZINCIHAYAT tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Etkinlikten dolayı bir açık meydana geldi sanırım bir oyuncu bana yaklaşık 180 bin hasar verdi tek vuruş ile. Bu oyun hatası olduğuna göre ve GİŞ 'e göre oyun hatalarından yararlananlar da ceza aldığına göre bu kişiler tespit edilip ceza uygulanacak mı ?

2. seyir defterinden kopyala banada aynısı oldu sporta yaz o kişiyi , fakat o kişi gemide oynama yapmayıp direk böyle birşey olduysa adamın suçu yok ama sallıyorum toplara birşey yaptı gemide oynama yaptı ban alır o kişi

3. Support'a yazdım bunun için forumu takip edin dedi bana. Bende foruma yazdım. Ki mantık olarak senin söylediğin gibi suçu yok adamın diye bir şey olmaması gerekiyor. Çünkü bu bir oyun hatasıysa bu kişi bilinçli olarak bunu kullanıyorsa bence suçu var ki güncel görev hatasında da bu muhabbetler yapılmıştı. Bu konuda ceza alan olmazsa ayrımcılık olmuş gibi bir şey olacak diye düşündüm kafama takıldı açıkçası.

~~Borealis~~ bunu beğendi.
  4. Bide bu sorun varsa yarına gireriz oyuna sabır taşım çatladı :D

5. Herkesin öyle dostum ya, ben önce admin sandım batıranı ama alakası yoktu :D Şaştım kaldım. Bende bir kaç saat süreceğini düşünüyorum bu bakım olayının ciddi sıkıntılar var gibi.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Şayet fazla vurmak için herhangi birşey yapılmıyor ise ceza almaz. Görev açığı gibi tekrardan yapmak için ekstra işlem yapılıyorsa gereken cezayı alır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.