Okyanusun Gazabı Etkinliği 2016 istek fikir öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 22 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Okyanusun Gazabı Etkinliği 2016 için bir tartışma başlığı acılmamış nedendir?
    tigerfin ler 5 bin inci verdiği için kimse kesmiyor canı 5 milyon kesmedikleri için haritada kaynıyor ve oyun yavaş ve ağır oynanmaktadır ara sıra takılmalar mevcut.
    lütfen tigerfin kesilmediği zaman 5dk da kaybolsun
    tigerfinler cok hızlı yavaşlatılması lazım

Tigerfin
    - Destansı bir zafer kazanman mümkün!
    Sana yüksek miktarda inci kazandıracak olan destansı bir zafer elde etme şansın biraz da olsa var!

ben bunu anlamadım

haritalarda deniz ayısı cok az yer yer 3-4 tane buluyoruz

aynı anda deniz adamı cıakrtmak mümkünmü yoksa puan toplanıncamı oluyor

Son düzenlenen: 22 Eylül 2016
    яoтαsız bunu beğendi.
  2. çok berbat bir etkinlik karaborsa yok para üzeri bir etkinlik anlıyacağın tigerfinlerde bela oldu haritalarda dolaşmak zor tamir sorunu berbat para olunca hemen yükleniyor itemler ama tamirci bir türlü düzeltilmedi işlerinize geleni yapmayı iyi biliyorsunuz

CEDAG, яoтαsız ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  3. arkadaşlar zaten etkinlik değil bu tam olarak , oyalanmamız için koyulmuş gibi duruyor , zaten karlı bir etkinlikte değil , tılsımda inci kasın daha iyi.

TiryakiHasan ve яoтαsız bunu beğendi.
  4. Kesinlikle katılıyorum.

CEDAG ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  5. kendilerine etkinlik yapmışlar parayla gülle satırıyorlar olan alıyor olmayan alamıyor bu kadar basit bence hiç ilgilenmeyin etkinlikle

6. ya zaten tamir sorunu var tamir olamıyoruz şu tigerfinlerin vuruşunu düşürün hızını azaltın ve bize saldırmasınlar. haritada 10 alrca tigerfin kaynıyor

яoтαsız bunu beğendi.
  7. CEDAG

CEDAG User

son 3 etkinliktir deli gibi elt gülle atıyoruz kazanç 3ün biri olan %+5 kıritiği olan pet 13 top hasarı 65 vudu yada darbe si olan tasarım taşlarım 20nci seviye benim 1.700k incim vardı 420 kaldı kar nerede etkinlik lan bu etkinlik nedir yönetim

яoтαsız ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  8. CEDAG

CEDAG User

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O akşam geldim eve etkinlik haberi vardi dedim cedag bir bak bakalım .......... ana sayfaya giriş yaptım ben şşşoookkk :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: çok şaşırdım full+++++ karlı bir etkinlik hala men şoookkkkk :confused::confused::confused:

9. totem

totem User

madem özel gün yapıyorsunuz karaborsada gülle neden yok biz hileylemi gülle kasıyoruz da siz karaborsaya gülle koymuyorsunuz yada kimin gemisinde ahtapot zehiri güllesi fazla da onun için özel gün yapıyorsunuz öğrenmek isteriz özel güünler özel kişileremi özel

яoтαsız bunu beğendi.
  10. yav tigerfin den 1 kere 30 bin inci aldım başka alamadım yaklaşık 40 50 tane kestim :D

11. arkadaşlar seafight yanlış ülkeyle ortaklık yapmış çinlilerle yapacaklarına türklerle yapsaydı ortaklığı şimdiye cirosunu 4 de katlamıştı çinlilerde iş yok demekki bütün aksaklılıklar ortaklıktan sonra başladı farkındamısınız....

TiryakiHasan ve яoтαsız bunu beğendi.
  12. İnanılmaz berbat bi etkinlik seafight beni yeni etkinliklerinde şaşırtmıyor buna hazırlıklıydım :)

13. BU ETKİNLİKTE EXTRA HASAR VEREN CEPHANE YOKMU HEPSİNİ DENEDİM HEMEN HEMEN AKIL İŞİ DEĞİL EĞER EXTRA HASAR VEREN CEPHANE YOKSA 5M CANI 4K İNCİ İÇİNMİ İNDİRECEZ

14. Ahtapot

15. Bence zarar bi etkinlik en iyisi özel yada tılsım kar etmek isteyen özelden çıkmasın derim:)))