Okuyun.

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ♥AloneWolf™♥, Sep 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Zamanında 89 tl'ye paket çıkardılar 2 kere çekilebiliyordu aldık ve taşları en fazla 16.seviye yapabildik. şimdi ise aynı paketi tek seferde çekerek 16.seviye taşlar rahatlıkla çıkıyor. biz aldığımız zaman paketlerden en yüksek 14 şansa 15.seviye taş çıkıyordu oda istisna. şimdi ise 15-16..vodo paketlerine onca para verdik ve şuanda eventlerden olsun,elit puan sıralamasından olsun bedavadan vodo topu alabiliyorlar. ben bu oyuna rahat 5-6 bin TL'yi aşkın para yatırdım ancak şimdi 2-3bin TL'ye benim gemiden daha güzel bi,r gemi yapar..lütfen bunu ilgile birime iletin kimse burada enayi değil.. ilk çıktğı zamanlar pahalı olarak konulup daha sonra paketlerin ucuzlamasıda ayrı bir dert. günlerdir boss yapıyotum 90-100 kerae yaptım 1 kere bile tasarım alamadım 2 kere vodo topu yaklaşık 70 75 tanesinden hediye alamadım. serverde düşman yok tek bir filoda tüm adalar,oyun git gide adaletsiz olmaya ve insanları oyundan soğutmaya başladı.

2. çektiğiniz zamandan bu zamana kadar üstünlüğünüzü kurdunuz ama o paketlerle ?

telefon alıyorsunuz birkaç ay sonra o da ucuzluyor. önemli olan zamanı doğru yakalamak.

ghosthunter and «Kñøw¡ng» like this.