okuyun !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TEK-AŞK-FB tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar bu atış sistemi değişti fakat oyun berbat bi hal aldı ilk başlarda alışırız diye bekledim ama umduğum gibi olmadı agwe tritonu bile aynı anda basamıyoruz ki oyunda onlarca item var savaş esnasında kullanılan bunları açıp kapatana kadar zaten batıyoruz oyuncu işaretleme ve ateş etmedede büyük sıkıntılar var. ayrıca şuan oyuna yeni eklnene güverteler kalktı görüntü berbat durumda kartal gözü uzakta yakında farketmiyor gidiyor valla ben anlamadım seafighta sihirli bi dokunuş lazım gün geçtikçe bitiyor. umarım bu sorun en kısa sürede eski haline döner lütfen destekleyin ve güncel tutun.

Son düzenlenen: 13 Mart 2015
  2. Arkadaş doğru söylüyor oynanmaz hale geldi bu sistem yüzünden adama sıkamıyorum açığı kapatın düzelsin şu atış sistemi

3. evet güzel noktaya deyinden bide hem iteme basıp ardından gulle değişince gülle değişiyor fakat oyuk olarak sıkıyor

birlikport61 bunu beğendi.
  4. bence eski sisteme dönmesi gerekiyor gülle bile değiştirirken beklemek zorunda kalıyoruz.

5. Kesinlikle haklısın değişmeli

6. İnsanı sinir edecek şekilde işliyor sistem. Barut ac bekle gülle degiştir bekle tılsım bas bekle vb.... kesinlikle eskiye dönülmeli.

7. ordulu39

ordulu39 User

bu açık oyuncuların zararına seafight ın değil ondan düzeltilmesi 1 2 seneyi bulur bu sorunu bin defa ilettik fakat hiçbir sonuç yok

8. Aynen savaşta tritonla agweye aynı anda bastım, tritonu bastı fakat agweyi basmamış. Geç farkettim zaten iş işten geçti battım gitti. Bu durum gerçekten çok can sıkıcı. Aynı anda iki rakiple savaşamıyorsun çünkü hem atışların çok geç işliyor hem de itemleri çok geç kullanıyorsun. Zaten seafight bunu hep yapar, oyuncuların fikrini almadan oyunu değiştirir durur, sanki kendileri oynuyorlar oyunu!

9. bu açık oyuncuların zararına seafight ın değil ondan düzeltilmesi 1 2 seneyi bulur bu sorunu bin defa ilettik fakat hiçbir sonuç yok

10. evet savaşlarda sıkıntı oluyo kesinlikle eski sisteme geri dönülmesi lazım

YAKUPYUSUF27 bunu beğendi.
  11. maximuzs

maximuzs User

neden böyle bir şeye gidildi?????? sonuna kadar herkes gülle vs açığıı kullandığı için.bide gelmiş değişmeli diyorsunuz.gülle vs tüm açıklar engellenmediği sürece kesinlikle değişmemeli. hiçbirinize katılmıyorum. konuda tamamen gereksiz. millet açık kullandı inci kastı,tp kastı,sıralama kastı......... hileyle önümüze geçtiler. bunlardan birileride vardır aranızda belki. sözün özü tüm yapılsın diyenlerin görüşlerine sonuna kadar karşı çıkıcam.hadi k.gelsin

12. -onur824-

-onur824- User

peki karşı çıkmanın sebebi nedir?biz oyundaki açık kalksın istiyoruz sen yok böyle kalsın diyon.

13. maximuzs

maximuzs User

kardeşim dediklerimi bir daha oku istersen.ben bu itemlerin süreyle değişmesi uygulamasının açığa karşı alınan bir durum olduğu için değişmemesi taraftarı olmuşum.açık kalkmadığı sürecede bu uyugulama devam etmeli demişim.sen ne demişsin :)

-onur824- bunu beğendi.
  14. -onur824-

-onur824- User

peki oyundaki açık ve hileleri kulanmayanlar ne olacak?haksızlık oluyor böyle.:)

maximuzs bunu beğendi.
  15. maximuzs

maximuzs User

bana kalırsa oyun oyun olmaktan çıktı.bunu haritadaki online sayısından bariz bir şekilde anlıyoruz.yakında bende bırakıcam zaten. o eski zevkle oynadığımız seafight maziye karıştı malesef

16. Haklısın Kardeşim Aynen !

17. -onur824-

-onur824- User

sende haklısın.

maximuzs bunu beğendi.
  18. canım kardeşim oyunu günde ne kadar oynuyorsun yada oynuyormusunun tmm herkesin görüşüne saygımız var ama bu oyunu aktif oalrak oynuyorsan yeni sisttem karşı çıkman gayet normal oyun açığı için böle bi sistem gerekeceğine o açığı kapatsınlar bunları biz değil bigpoint yapacak ?

Greenpeace1 ve maximuzs bunu beğendi.
  19. maximuzs

maximuzs User

Reis benim ona lafım yok.firmaya yatırılan parayla verdiği hizmet arasında dağlar kadar fark var.her gün açık,her gün bot,her gün hata.hiç bir günümüz hata olmadan geçmedi dimi ? :) benim burda yakındığım konu bizim yani türklerin huyudur. o kadar çok online oyun gördüm ve hepsinde de türk serverında anti hile vs koruma getirmişler.reklam olmasın diye oyun ismi vermiyorum.yabancılardan o kadar azı hileye tenezzül ediyor ki bunu sende biliyorsun.bizse nerde hile nerde açık hemen oraya üşüşüyoruz.bu huyumuzu yenmediğimiz sürece türklerin çoğunlukta olduğu bir oyun oynanmaz :) önceden baya oynardım bu oyunu.ama artık arada sırada giriyorum.yakındada oyunu bırakıcam zaten.kolay gelsn

20. paspadores

paspadores User

eski hızı geri istiyoruz

-onur824- bunu beğendi.