OGGYİA

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 23 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tragula

Tragula User

Yukarıda ismi geçen haritada calypsoya sıkarken son 700 bin canı kaldığında beni durduk yere oyundan attı.Bizi enayi yerine mi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum.Niye durduk yere haritadan atıyor ben gemiye sıkarken ne saçma bir sistemdir bu.

Tarihi de yazıyım girip bakarsınız 23.08.2016 saat 21.47

Gelipte mesajın altına rica ediyorum etkinlik tartışma konusuna yazın demeyin.Biz burada zaman harcayıp harita vurmaya çalışıyoruz bizi haritadan atıyor !!!

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Büyük ihtimal yanlışlıkla yukarıdaki haritadan atma yazısına tıkladınız çünkü geri sayım çıkmıyor sizi direk haritadan atıyor.

3. Durduk yere haritadan atmadı, olduğunca çabuk vurmak zorundasın çünkü siren battı ondan attı seni.

4. Tragula

Tragula User

Ben mouse bıraktım ve gemiye sıktım oraya tıklasam bilirim.Ama tıklamadan durduk yere attı.
    Bu arada sirenin canı da çeyrekteydi bir yandan sirene bakıyordum toplam 5 dakika daha yeni dolmuştu.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Evet siren mevzusu da var ?

6. Tragula

Tragula User

Ben bunları biliyorum durduk yere atmasa zaten yazmazdım benden kaynaklı bir şey olsa
    Sirenin canıda vardı yukarıyada tıklamadım mouse elimde bile değildi.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

O zaman yazın support a eminseniz ama sanmıyorum yardımcı olabileceklerini.

8. Tragula

Tragula User

Peki sağolun iyi oyunlar.

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Size de iyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.