Offline iken inci gelmemesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ×Pλيλ¹×[≈Ŧ≈] tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Adminler lütfen bu yaptığınız emeğimizi yok ediyor benim harcadığım gülle en az 20k inci getirirdi gemim zaten iyi değil bu yüzden bütün emeğim bitti gitti bence afk kalınca oyundan çıkış alması çok kötü bunun düzeltilmesini ve incilerimin geri gelmesini istiyorum.

2. evet aynısı bana oldu 25-30 k ahtapod sıktım kırmızı büyük gemiye, düşman gemiler gelince kaçıp çıkış aldım ve 10dk sonra npc kesilinci inci gelmedi, eğer böyle bir hata varsa bizi baştan uyarsaydınız hiç sıkmazdık, ha yok hata değilse seyir defterlerini atalım inceleyip hakkımızı alalım.

3. aynen kardeş aynı olay bende oldu düşmanlar geldi batırdılar bende kenara çektim tamir oluyodu tamamen tamir olmuş sonra çıkış almış inciyide vermedi çok anlamsız bi sistem