Özgürlük

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗〤OSMΑNŁI_TOҚAĐI〤亗 tarafından 16 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saat 1 Geçti Ve Hala Özgürlük Yok Hatamı Oldu ?

2. Aynen Korsan Bayrağı Günü hâlâ başlamadı, bir problem mi var ya da ne zaman başlayacak?

3. Bari Enkazları Koysunlar Onları Kesek Elimizdeki Bütün İnciyi Haviye Verdik İnşallah Bir Sıkıntı Çıkmaz Bu İşten :)

4. Sabah restartına kadar bekleyeceğiz sanırım :(

5. Sayın Yetkililer Saat 3 e Geliyor Hala Özgürlük Yok Teknik Bir Hata Varsa Bunu Bizlerle Paylaşabilirsiniz Sabah İşe Gidecekler Okula Gidecek İnsanlar var Bu Saate Kadaar Bekletmeye Hiç Bir Hakkınız Yok ?

6. Gidin Yatın işinizden okulunuzdan daha önemli değil belliki hata var atılmıyor telafi edilir o zaman kesersiniz saat 01:20 de atılmadığını gördüğünüzde beklemeniz hata zaten [bana sen neden bekledin diyeceksinizdir ben gece çalışıyorum işyerinden oynuyorum vakitle problemim yok :) ]

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bir bilgimiz yok henüz. Duyuruda belirttiğimiz gibi gece yarısı başlayacaktı ki başlamadığına göre ya hata vardır yada başlama zamanını yanlış bildirmiştirler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.