Özgürlük Sistemine Az Vuruyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PiratesSidMeiers tarafından 4 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özgurluk npcsıne havayı fısekle normal npc ye vurduugm gıbı vuruyorum normalde havayıyle 45 bın atıyorum ozgurluge 120 bın atıyordum ama sımdı 45 bın atıyorum havayıye

2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Toplarınızı, taktığınız milletler muhafızlığı korsanını ve kalelerinizi kontrol ediniz. Ardından çıkış alıp tekrar giriniz.

3. hersey normal ama yıne aynı yanı mılletler toplugugu muhazıfım yok zaten

4. KяaL!

KяaL! User

isabet çok önemli özgürlük npc lerinin kaçınmaları yüksek isabet taşı ile daha fazla vurursun.

5. ya beyler normal npc ye 45 bın atıyorum ozgurlugede havayıyle 45 bın atıyom normal npc yede 45 bın atıyom havayıyle

6. Endülüs

Endülüs User

arkadaşlar bu etkinlikte kod varmı nerden öğrenebilirim

7. Giyotin

Giyotin User

1 günlük etkinliklerde kod olmaz , en az 1 hafta süren etkinliklerde kod
    oluyor

8. sorunumun ne oldugunu bılen varmı

9. Endülüs

Endülüs User

8arslan abi eyvallah bu arada banlı olduğum için oyunda gördüğümde istek yollayamıyorum kb

10. Sorununuzun cevabı paralı askeriniz olmadığı için NPC'ye %100 hasar vermek için yeterli isabet oranına sahip olamıyorsunuz. Bu nedenle Özgürlük NPC'sine az vuruyorsunuz. Eğer çok vurmak istiyorsanız paralı askere sahip olmanız gerekiyor ve bunuda 21. level ve üzerindeki savaşçı gibi NPC'lerden ele geçirebilirsiniz.

11. atlas42

atlas42 User

Destek ekibine yazın olmaz ise.

12. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Mod arkadaşımız size gereken cevabı zaten vermiş.

Destek ekibinin vereceği cevapta Mod arkadaşımız ve cömertreis17 arkadaşımızın verdiği cevaptan farklı olmayacak. Fazla vurmak istiyorsa seviyesini yükseltip milletler topluluğu paralı korsanı kullanacak.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.