Özgürlük Ele Geçirme Puanı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DiKKaTKaNSeR*ŞRN tarafından 10 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, arkadaşlar özgürlüğü ele geçirdiklerinde kristal aldıklarını söylüyorlar ama ben geçirince alamıyorum. Gemimde 2. seviye komutan var ve full korsan ve full zırh ile. Sebebi nedir?

2. sonikaz

sonikaz User

Özgürlüğü ele geçirebilmeniz için 30 000 ele geçirme değeri sağlamanız gerekiyor ele geçirme taşını hem geminize hemde petinize takarsanız size avantaj sağlıcaktır bunun yanında elit malzemede kullanmanız gerekiyor

3. Emin olmamakla birlikte, yalnızca 21+ haritalardaki Özgürlük NPC'leri ele geçirilebiliyor ve ödül olarak 100 kristal veriyor.

4. elegeçirme değerin yüksek olacak.
    ama geminde hali hazırda elit elegeçirme malzemesi (Deneyimli korsan+ zincir zırhlı gömlek+ filinta + tahta kaplama balta) bol ve fazlaca olmalı.
    aksi halde inci ile alıp elegeçirirsen aldığın 100 kristal, harcadığın malzemeye değmez. zarar edersin

5. baba34_foo

baba34_foo User

30 bin puan fazla yüksek, eğer sandalın yoksa altınlık korsan ve malzemelerle ele geçiremiyorsan elit malzeme harcamamanı tavsiye ederim

6. fette48

fette48 User

ne zaman başlıyor etkinlik global 6 da oynuyorum

7. baba34_foo

baba34_foo User

her serverda aynı anda başlar etkinlikler sunucu saati 00:00 TR saati 02:00

8. Sizcede 30 bin elegeçirme bonusu fazla deyilmi ?

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Özgürlük NPC'sini ele geçirebilmeniz için 30'001 ele geçirme puanınız olması gerekmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.