özgürkük paketi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve RoadRunner(B.Ç) tarafından 14 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. özgürlük paketinde 90 günlük vudu rahibi 3. Seviye vardı o kalkmış yani daha önceden olupta şimdi kalkması çok saçma efendim şuan o paketten alacaktım benim gibi alacak arkadaşlarda vardı ama sırf bu 90 günlük 3.seviye vudu rahibi kalktı die almıyorum çoğu arkadaşta benim gibi düşünüyo sonuçta aynı parayı sieze verip alacağız bunun kalkması hiç iyi olmadı bi el atın lütfen geri gelirse rahip, çekmeyi düşünüyorum vudu topu 3.seviye rahip olmayınca bi işe yaramıyo zaten oyundan soğuyoruz iyi bu pakette şu özellikler var diyorum bakıyorum gitmiş vudu rahibi gitdiyse fiyat düşmesi gerek eski pakette olan özelliği koyarsanız tekrar sevinirim kolay gelsin iyi günler.

2. özgürlük paketinde öyle bir şey hiç olmadı yanlış hatırlamıyorsam büyük ihtimal senin yanlışın var arkadaşım aldı öyle bir şey yoktu öncekinde de

3. yok kardeş vardı ama süresini tam hatırlamıyorum

4. vudu paketleriyle karıştırıyorsun büyük ihtimalle öyle bir şey yoktu özgürlük paketinde

5. Selam

S.S.S de belirtildiği gibi.

Etkinlikte başka neler yapabilirim?
    Etkinliğin başladığı saatten sona erdiği saate kadar alışveriş sayfasında Havai Fişek paketleri bulunacak. Ayrıca, fragmanı tıklayarak sadece bir defa satın alabileceğiniz Özgürlük Paketleri de olacak. Küçük pakette, 2.500 Kristal, 250.000 Vudu darbesi Cephane ve 10 Vudu Topu bulunacak. Büyük pakette ise, 5.000 Kristal, 250.000 Vudu darbesi Cephane ve 30 Vudu Topu bulunacak.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.