Özelliksiz Tasarımlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve €mPiR€s tarafından 31 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Pazarda Yer Alsınmı.

1. Evet Alsın.

oy sayısı 30
    76,9%
  2. Kararsızım.

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Hayır Almasın.

oy sayısı 9
    23,1%
  1. Önceden pazarda satılan özelliksiz tasarımlar riptide vb. gemilerin pazarda belirli günler dursa güzel olurdu bence.Ve pazardada 1 gün boyunca dursa oyuna renk katılmış olurdu bence.

2. oyundaki görseller açısından mantıklı ve güzel bir fikir. en kısa sürede yapılması gerektiği fikrindeyim..

3. Konu güncel.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konu güncel demenize gerek yoktur.

5. emresal95

emresal95 User

Bence pazara konulması çok kötü olur. İnsanlar onlara çaba sarf etmiş almış. Pazara konulması yerine %14-16 arası hasar gücü ve dp eklenip kullanılabilinirler. Böylece hem oyun daha renkli olur hemde o tasarımlara boşuna emek harcanmamış olunur :)

6. Amykos

Amykos User

İlla diyorsunuzki yeniler gelişmesin tasarım falan almasınlar sağlamları dahada sağlam yapalım. Ben sizin dediklerinizi buna yorumluyorum.

7. emresal95

emresal95 User

Yeni eski açısından değerlendirme lütfen. Eski oyuncular emek harcamış almışlar şimdi pazara çıkarsa ne anlamı kalırki? Zaten sağlam oyuncuda %16-18 arası hasar miktarı bulunan gemilerden vardır (benim sağlam anlayışımda bulunuyor en azından) :) 30 Tane %16 hasar oranını artıran gemi tasarımı ile 1 tane tasarım arasında fark yok. Bilmem anlatabildimmi?

8. Amykos

Amykos User

Ama konuda Özelliksiz diyor yani eskiden emek harcayıp alanların tasarımlarında özellik olacak ama pazara koyulanda olmayacak diyor arkadaş özellik bakımından bir problem olacağını sanmıyorum.

9. emresal95

emresal95 User

Öyle bişey demiyor. Ben diyorumki pazara tasarım konulmasın tasarımlara güncel tasarım özelliklerinden bellirli bir miktar özellik getirilsin herkesde kullanmaya başlasın :)

10. Amykos

Amykos User

Nasıl demiyor onu anlayamadım önceden satılanlar yeniden satılsın diyor :)

11. Evet onu söylemek istedim.Hepsinin cıkması önemli deil ama bazılar çıksa güzel olur :)

12. görsel açıdan pazara teklifle alınabilen bazı tasarımlar konulsa iyi olur bunların hiçbir özelliğinin olması önemli değil... ama zıpkın hasarı olan tasarımlar olursa gelişmekte olan oyuncular için faydalı olur...

13. MMY!

MMY! User

Zaten ara ara pazara çıkıyo tasarımlar bazılarıda tüccarda satılıyo.