Geri bildirim özel teklifler(kapatılan konu)

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by BüRKüT*, Aug 5, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

beyler beyi ben bi cevap almaya çalışıyorum diyorum ki net olarak bilen biri
    korsan kutusu,cezalandırıcı kutu ve ihtişamlı kutu lwli 13-14 yaparsam hala gözükürmü.basit bi soru.şuan gözüküyor.ozamanda gözükmeye ve satın almaya iznimiz olurmu yoksa lwl 13-14 olunca reklam tekliflerinden kalkarmı.bi arkadaş kalkmaz demiş eminmisin ona göre lwl atlıcağım demişim ve bigpatronu çağırmışım aynı arkadaş eminim ben 19 um gözüküyor demiş.sizde yetkililere iletildi deyip kitlemişsiniz.neyi iletiniz üstad ben anlamadım bilmiyosunuz onumu soracaksınız?ben o konudan cevap alamadım siz kitlediniz.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz paketlerde 10 lvl sınırlaması mevcuttur.

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

saol bigpatron 10 lwl le kadar yükselterim sonrasında göremem yükseltirsem.kolay gelsin.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bir ara 12 leveldi ancak halen geçerlimi kesin bilmiyorum bbu nedenle sizi yanıltmak istediğim için 10 lvl olarak belirttim. Yarın bir araştırayım bu konudan tam kesin bir cevap veririm size. :)

Thread Status:
Not open for further replies.