Özel taşların kırılması!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 30 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Özel taşların kırılması çıksın mı?

1. Evet

oy sayısı 14
    82,4%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    17,6%
  1. Özel taşlar kırılarak 14. ya da 15. seviye taşlar elde edilebilir. Mesela bende iki tane aynı özel taş var ya da özelliğini beğenmediğim bir özel taş var. Bu özel taşları kırarak 14. seviye bir taşa veya 15. seviye bir taşa dönüştürebilirim. Böylece elimizde fazlalık duran özel taşlar bir işe yaramış olur.

2. elimizde fazlalık duran özel taşlar işe yarıyor zaten hepsini birleştiriyoruz

3. Evet 14 tane %30 deneyim puanı bonusunu her gemiye veriyorsun değil mi!

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bunun fikir olduğunu belirtelim sonra kıranlar olabilir.

***_007JBond_*** bunu beğendi.
  5. Zaten bir fikirdir bu. Kırma şansları şu an için yoktur çünkü oyunda böyle bir özellik yok. Ben bu fikri bir adım daha ilerletiyorum ve diyorumki bir özel taşı kırdığımızda %75 olasılıkla 14. seviye bir taş, %25 olasılıkla da 15. seviye bir taş elde edebiliriz.

6. Sırf bu yüzden ben spectare tasarımının özel tşaını kırdım bilmediğim için....

7. bence direk kırlma ortadan kaldırılmalı çok saçma para verip taşları kıran onlarca arakdaş var insaf :(