özel taslar etkınlıkte tasarımlara konulmalı mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

özel taslar etkınlıkte tasarımlara konulmalı mı?

1. ewet

oy sayısı 33
    86,8%
  2. hayır

oy sayısı 5
    13,2%
  1. özkantr

özkantr User

madem parayla satılmayacak kazanabılme ımkanı olmalı. hersey para olacaksa nerede adalet. kasılarak aradakı farkı bırazda olsa kapatamayacakmıyız?
    fikirlerinizi beklıyorum.

gg*** bunu beğendi.
  2. özkantr

özkantr User

gunceel tutalım arkadaslar onemlı konu

3. Tamamen katılıyorum yeni üyelik açmış olanlar ne yapacak yada şimdiye kadar hız tasarımı ya da sandık tasarımı almamış üyelikler ? Bence etkinliklerde tasarımlara eklenmeli

4. özkantr

özkantr User

destek arkadaslar

5. BesKaza

BesKaza User

Güzel fikir yeni başladım ve tasarım diye çığlık atıyorum resmen toplarım fullendi fullenecek tasarımım yok taşım yok +1

6. özkantr

özkantr User

destek

7. *Sempatis*

*Sempatis* User

Aslıdna etkinliklerde taş veren tasarımlar çıkıyor fakat özel taşları parayla satın almadan alamıyoruz inş ilerki etkinliklerde o taşlarıda görürüz :)

яoтαsız ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  8. Geçen sene telemachus tasarımı vardı alamadık ya da spectra tasarımı çıkmıştı 300 bin inci yine alamayanlar var.Bu senede aynı etkinliklerde bir daha çıkarsa almayanlar da almış olur.

яoтαsız bunu beğendi.
  9. *Sempatis*

*Sempatis* User

Geçen sene çıkanlar bu snede çıkar tahminimce etkinlikler üstlerine birşeyler eklenip tekrarlanıyo çunki umarım hız taşı vs ninde önümüzdeki etkinliklere karaborsaya çıkar.

10. özkantr

özkantr User

umarım cıkar. beril hız tası npcye fazla vurma tası%3. özel tasların dısında krıtık vurusu artıran tas ws her turden tasın cıkması bızlerı mutlu edecektır :)

11. Aynen mesela %10 kritik taşı gemilere şart gibi birşey ben çıkarttım çünkü bu taş ile full amiralle sanki 30 luk varmış gibi kritiğim çoğalıyor hem olasılığı hem hasarı.

12. Bende hız taşı olan bi tasarım çıkmıştı İnşallah o etkinlik tekrar çıkar çoğu oyuncuda o taş yok :)))

13. Şimdiki taşlar çıkabilir ama yeni çıkacak özel taşları yine para ile satarlar

14. Zaten özel taşları etkinlik tasarimlarina koyuyorlat. Mesela telemachus tasarımında hiz taşı vardı

15. özkantr

özkantr User

sımdıye kadar bıkac tas kayuldu hepsının sırayla konulmasını ıstıyoruz

***_007JBond_*** bunu beğendi.
  16. gg***

gg*** User

Benim gemi 3 yillik eskiden ilk actigimda sansina sandiktan spectre tasarimi cikti daha sonradan arkadasim telemachus tasarimini onerdi aldim iyikide almisim cikarmiyorlar tas