Özel tasarımlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Syntax• tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kolay gelsin özel tasarım alıcaktım zapatanın özelliklerini begendim sizdce beklemeliyimiyim daha iyi şeyler gelir mi

Birde virgo sgitaryus hepsinin ödüllerinin yazılı oldugu bir konu varmı

2. -onur824-

-onur824- User

zapatayı bilmem ama harita dalga ödülleri için aşağıdaki linke tıkla:

http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=486087

3. eğer zapata alınca çok şey değişecek sanıyorsan alma sonra hayal kırıklığına uğrama eğer hız için yapıyorsan yani öyle çok birşey farketmiyor

4. peki üstad sen ne önerirsin yaklaşık 15 gün sonra 1.5mil inci olacak ve 16 yetenek indirim paketi artı 10 adalı filoya amiralleri fullüyecem kale günü dek gelirsede rampayı 5/6 yapıp kalan şeyleride virgo admiral ışık düşünüyordum bunun için gemiyi düşünüyorum sizin öneriniz nedir

5. yani dediklerine bakınca mantıklı görünüyor böyle devam et. birde şu anki geminin özellikleri nasıl ?

6. şuanki gemim düz 5. seviye elit siz ne önerirsiniz hiç yoktan sea hawk mı alsam hasar için

7. hmm ben bi tasarımın var sanmıştım bu baya kötüymüş :( o zaman adı belli zapata al paraya kıyıp %13 çok iyi bir hasar ayrıca biraz hızın da artar

8. Acaba hasarı fazla bir tasarım cıkması mümkünmü bu ara

9. %99 çıkmaz sadece bazen bu özel taş bölümüne (mesela zapata da hız var) %5 oyuncu hasarı veren gemiler var mesela titanların savaşı etkinliğinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. ama öncelikle gemini fulle. zaten elit seviye atladıkça hasar artıyor %1 olarak.

10. eğer hiç tasarımın yoksa önce topları falan fulle biraz yetenek ve rampayı yap sonra hemen zapata falan al bence :)

11. Tamam teşekkükler özgürlük paketlerine bakıp ondan sonra kararımı vericem iyi oyu lar

12. Dostum ben sana onları da anlatayım bak ;
    Küçük pakette, 2.500 Kristal, 250.000 Vudu darbesi Cephane ve 10 Vudu Topu bulunacak. Büyük pakette ise, 5.000 Kristal, 250.000 Vudu darbesi Cephane ve 30 Vudu Topu bulunacak. Küçük paket 52₺ büyük paket 105 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

13. hangi haritanın hangi ödülü verdiğini görebileceğimiz bir link yok mu ?

14. -onur824- bunu beğendi.
  15. -onur824-

-onur824- User