Öneri Özel Mücevherler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 27 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Özel mücevherler konusunda bikaç söyliceğim şey var.Daha önce farklı şekillerde dile getirildi.Belki benim dediğimde söylenmiştir.
    Şimdi bazı özel taşlar var savaşa etki ediyor.dot azaltma,pvp hasarı,zırh bonusu vb.
    bazıları ise bukadar etkili değil misalen sözlicek olursam npcden fazla altın,kutu,npc hasarı vb.
    Ana gemilerde haritaların yüzde 90 ı pvp olduğu için genelde savaş için önem arzeden taşlar kullanılıyor.böyle olunca diğer özel taşlar boş yada zayıf taşları olan gemilere takılıyor yada hiç kullanılmıyor.Örnek verecek olursak kimse ana gemisinde altın taşını,kutu taşını kullanmaz(genel kesim).Hal böyle olunca bu özel taşların kullanımı azalıyor.misalen her kutu gördüğümde gemi değiştirmek zorunda kalıyorum pvp haritası olduğundan heran düşmanda çıkabiliyor ve batıyorum.yahut bu eventte gemi menzilleri fazla ve takip ediyolar diğer gemileride göz önünde buludurursan tasarım değiştirmek bi zulüm olabiliyor.

Önerim şudur:

Taşları önem durumuna göre savaş ve normal olmak üzere 2 ye ayıralım(hangisi ağır basıyorsa) o tarafa geçsin.
    Ve böyle yaptıktan sonra 2 taş kullanalım.
    pvp hasarı ve kutu taşı gibi.
    zırh koruması ve altın bonus taşı gibi.
    ama tutup zırh bonusu ve pvp hasarını aynı gemide kullanmak olmasın.iş böyle olunca bir savaş taşı bir normal taş şeklinde olayı geliştirebiliriz.Savaş gemimizle kutu toplayabilir yada fazladan altın kasabiliriz.böylece diğer taşlarında etkinliği arttırabilirz.

2. beatdovne

beatdovne User

2 Tane Can Taşı Veya Top Hasarı Taşı Koymuş Gibi Olur Bence Olmaz

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

Ne alaka?Önce tam okuki doğru yorum yapabilesin.Ben her anlamda birbirinden alakasız özel taşlardan bahsediyorum.Ana gemine koyduğun kutu taşı yada npclerden fazla altın alma gibi özel taşlar oyunda savaşı etkilemez.kimse altın için yüzde 30 taşını takmaz takanda npc vuran son atışta gemi değişmez.Yani bu taşlar kullanılmıyor.Çünkü pvp taşı yada zırh taşı gibi taşlarla aynı kefeye konuluyor.Ondan kimse kullanmıyor.kutu taşını bile mecburiyetten gemi değişip kullanıyor herkes.Herkes 3 tasarım kullanıyor.Birinde savaş taşları oluyor sadece.2. gemi tamir taşından oluşan dizayn.hızlı tamir için değişiliyor anagemide hasar önleme ve kaçınma olduğu için.diğeride kutu tasarımı.

Öneride çok basit.Özel taşlardan bazıları gerçekten büyük öneme sahipken diğerli daha az öneme sahip olduğundan hiçbirzaman tercih edilmiyor edilse bile kullanmak bir zulüm oluyor sürekli gem değiştirmek gerektiğinden.Bu sebeble az önemli taşları ayrı kefeye koyup 1 gemide 1 önemli 1 daha az önemli özel taş kullanılabilir.
    dot önleme-kutu taşı gibi
    hasar önleme-altın taşı gibi
    pvp hasarı-ep taşı gibi.

4. beatdovne

beatdovne User

sizin dediğinize bir örnek de ben vereyim yani patlayan kalksın havai kalksın herkes buz yanığı veya geliştirilmiş şarapnel falan kullansın tüm savaş gemileir onları kullanıyor ya hani onlar gereksiz kalıyor kullanan olmuyor

5. Öneriyi belli bir seviyede oyun oynayan herkes için açıklayıcı bir şekilde yazmışsın. Bence çok mantıklı 1. özel taş grubunda PVP hasarı - %5 savunma - Dot hasar etkisini azaltma - %3 Npc hasarı - +49 hız 2. taş grubunda dp %50 altındayken +80 hız - altın bonusu - tp bonusu ve diğer kalan özel taşlar şeklinde ayırma yapılıp 1 grubun taş rengi değiştirilirse gemi taşı kısmında da örnek olarak yeşil olduğunu var sayarsak : Sarı - Kırmızı - Kırmızı - Mavi - Mavi - Yeşil şeklinde bir dizilim yapılabilir göze de hitap eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.