özel hediye sandığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KaPTaN*PaŞa tarafından 31 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. meraba admin
    aslında şöyle bişey yapılabilir özel bi sandık gerçek para ile alınan veya oyunda inci ile özel günlerde alınan içinden güzel itemler çıkabilir şunun gibi;
    -gemi tasarımı
    -özel taş
    -3-5 bokor
    -gülle
    -inci
    -gemiler arası ticaret yapmayı sağlayan bi item
    -kristal
    -yüksek miktarda mojo
    -kristal nimeti
    -abanoz
    -fildişi
    -hatta vudu topu ona göre sandığın fiyatı fazla olur çıkan itemler bol olur belirli aralıkta
    -avantaj haritası
    -amiral topu 30 luk top gibi
    bunun gibi şeyler hem oyuna ilgi biraz daha artar hem oyun para kazanır.Bunu bi düşünmenizi tavsiye ederim oyuna ilginin artması sağlanır. tam şuanda oyunu bırakanların sayısı artmışken güzel bi fikir olduğunu düşündüm yazmak istedim kolay gelsin.

2. özkantr

özkantr User

bunların ıcınde viplik de eklenebulur. harıta abanoz fıldısı bakor kutusu abartı olur. gercek parayla satılması gereksız cunku bokor var.
    inciyle satılabılır. nımet cıkması guzel mojo guwertesı de cıkabılır. fıyat ayarlaması cok onemlı gerceklesırse cok pahalı olmamalı yoksa gerklı ılgıyı gormez. gülle demıssın oyundakı özel gulleler olmalı. vudu gullelerı sarapnel gıbı

3. sa zaten böyle şeyler mevcut oyunda sandıklar vardır bunları açmak için pazardan anahtar alırsınız içinde itemler çıkar viplik tp günü elit puan günü vudu rahibi yelkenci 30luk 27.5 ve25lik toplar gülleler çıkar ancak; güverte vudu topu amiral topu bokor avantaj haritası çıkmaz ki bunlar saçma olur farzedelim güverte ve avantaj haritası çıkıcak o zaman aruba kazanının bi önemi kalmaz ayrıca bu oyun parayla dönüyor 55 tl ye satılan abonozu fildişiyi tutupda sandıklara eklemezler aynı şekilde para kazanılan bokordan sandıktan çıkması beklenilemez aynı şeyler özel taş ve gemi tasarımı içinde geçerli yani özün sözü böyle birşey söz konusu olmaz he ben isterim böyle birşeyin olması ama sadece lafta kalıcak

4. Güzel fikir.