Destek Özel haritaların ödulleri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~SEAEMPİRES~[ҜGT] tarafından 4 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar ılk önce .. Benım rahatsız oldugum ve degısmesını ıstedıgım bı konu var emınım bır cogunuz bu konuda bana katılcaksınızdır dıye dusunuyorum... Ben yay haritasının odullerını az olmasından çokca şikayetcıyım.. İşin acıkcası yengec harıtasının verdıgı odul sayısınında cok oldugunu dusunuyorum.. Yengecın verdıgı bı kac ödulun yay harıtasında vermesını ısterdım.. Özellıkle mojo guvertesi.. Yengecte bıldıgımız uzere nımet cıkıyor neden mojo guvertesıde yengecte cıkıyorkı .. Buyuzden mojo guvertesının yay harıtasında cıkmasını arzu ederdım ..

2. + 1

JOKΣR bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

+1

JOKΣR bunu beğendi.
  4. CakaBeyy

CakaBeyy User

Güzel konu ve guzel fıkır .. Bunu yetkılılerın duymasını ve bu konuyla ılgılı degısıklık yapılması gercekten guzel oldurdu ..

JOKΣR bunu beğendi.
  5. JOKΣR

JOKΣR User

gayet güzel konu birde şu var yay haritası çok boş bir harita ve kimsenin vurası gelmiyor yay haritasına dediğin gibi mojo güvertesi ve %7 top hasarı da eklenirse nasıl ki %5 top hasarını hem başak hem de oğlak veriyor %7 yi de hem yay hem de yengeç in vermesi daha mantıklı olur bu konu gerçekten güzel desteklenmesi ve dikkate alınması gereken bir konu ilgililerin ilgisiz kalmaması gerekir.

6. +1

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

adam dogru soyluyor hem yengec yapmak zor dıeger harıtalarda wermelı odulu

Son düzenlenen: 4 Mart 2015
  8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

arkadaşlar lütfen konulara +1 bırakmayınız düşüncelerinizi fikirlerinizi neden onayladığınızı açıklayan bir mesaj bırakınız.

9. Evet bencede mantıklı olması gerekeni yazmış tam destek benden.

10. Katılıyorum ayrıca yengeçteki npclerin dpsi düşmesi lazım oyuk ile 12 saate kadar sürebiliyor bir harita mecburen patlayanla yapılıyor içinden de istediğimiz çıkmayınca o kadar şey boşa gidiyor

11. özkantr

özkantr User

bır secenek 14 gun mojo guwertesi dıgerı 14 gun nimet. nimet daha cok özellikli olduugu ıcın mojo guwertesi sagiitarus harıtasına eklenmelı. yengecten kaldırılmalı

12. xperia35

xperia35 User

çok doğru arubadan çok zor çıkıyor

13. Herşeyın Hayırlısı Beyler

14. mantıklı yay harıtası 30 dalgalık verdıgı oduller cok az .. yengecte bulunan %7 ıle mojo guvertesı tasınmalı en dogrusu bu olur bence